Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgLogistiek

De logistieke sector is goed voor ruim 13% van de Limburgse werkgelegenheid, dat zijn ruim 60.000 mensen, en heeft een toegevoegde waarde van € 4,7 miljard. Daarmee is de logistiek een van de belangrijkste sectoren in Limburg.
Met het programma LimburgLogistiek ondersteunen wij jou, als ondernemer in de logistiek, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de logistieke sector in Limburg.

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de logistiek. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze event-pagina, of bel ons! 

Heb jij een innovatief idee of heb je vragen over de verdere stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

Nieuw programma

Wij werken samen met de Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan een volgend programma voor Limburgse ondernemers met daarin nieuwe ondersteuningsmogelijkheden. Via deze website en onze nieuwsbrief houden we je hierover op de hoogte.  Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte!

Einddeclaratie

Wil je een einddeclaratie indienen voor een Innovatie-, Advies of Kennistraject subsidie, ga dan rechtstreeks naar de betreffende informatiepagina. Daar vind je alle informatie:

Business Opportunities

Kansen in kaart


Hulp nodig?