In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

LimburgAgrofood

Met € 2,6 miljard binnenlands product en ruim 35.000 arbeidsplaatsen in 3.900 bedrijven is de agrofood sector een belangrijke sector binnen de Limburgse economie. De sector draagt 8% bij aan de totale werkgelegenheid van Limburg. Met het programma LimburgAgrofood ondersteunen wij jou, als ondernemer in de agrofood, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de agrofood sector in Limburg.

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de agrofood. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze event-pagina, of bel ons! 

Heb jij een innovatief idee of heb je vragen over de verdere stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

Let op!

In de periode 2016 tot en met voorjaar 2020 hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondersteund met Innovatie-, Advies- en Kennistraject subsidies. Echter, de programmaperiode van LimburgAgrofood is verstreken en de budgetten zijn uitgeput. Dit houdt in dat er geen nieuwe aanvragen meer ingediend kunnen worden voor deze subsidies. 

Nieuw programma

Wij werken samen met de Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan een volgend programma voor Limburgse ondernemers met daarin nieuwe ondersteuningsmogelijkheden. Via deze website en onze nieuwsbrief houden we je hierover op de hoogte.  Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte!

Einddeclaratie

Wil je een einddeclaratie indienen voor een Innovatie-, Advies of Kennistraject subsidie, ga dan rechtstreeks naar de betreffende informatiepagina. Daar vind je alle informatie:

 
LIOF_TEAM AGROFOOD_D_6771_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_B_6842_SITE.jpg
 
LIOF_TEAM AGROFOOD_A_6887_SITE.jpg

Business Opportunities

Kansen in kaart


Hulp nodig?

Frans Broeders
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: