In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Seedfonds voor MKB'ers

Het Seedfonds van het Limburg Business Development Fonds (LBDF) verstrekt aandelenkapitaal om een kennisintensieve startup in staat te stellen aanvullend (groei)kapitaal aan te trekken of tot een ‘break-even’ te komen. Het aandelenkapitaal kan variëren van € 100.000 tot € 500.000 en wordt verstrekt in tranches, eventueel in aanvulling op financiering door andere partijen zoals banken en investeerders.

Aandelenkapitaal voor de start van je bedrijf

Wij verstrekken financiering voor de start van je bedrijf aan ondernemers die voldoen aan de EU-definitie voor MKB-ondernemingen.

Let op: de afgelopen periode hebben we veel bedrijven financieel mogen ondersteunen bij hun start of groei. 
Hierdoor is het budget voor het Limburg Business Development Fonds uitgeput.  Mogelijk kunnen we je vanuit een ander fonds ondersteunen. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast is het een vereiste dat jouw onderneming feitelijk gevestigd is in Limburg (fysiek en actief aanwezig), en actief is in een van de Limburgse speerpuntsectoren:

  • Agrofood
  • Logistiek
  • High Tech Systems
  • Chemie & Materialen
  • Financieel administratief cluster
  • Smart services
  • Life Sciences
  • Cross-overs tussen sectoren

Welke bedrijven gingen je voor? Bekijk het portfolio.

Aandelenkapitaal aanvragen?

We helpen je graag persoonlijk verder


Momenteel kun je helaas geen aanvraag voor aandelenkapitaal van het Seedfonds indienen omdat het budget uitgeput is. Misschien kunnen we je op weg helpen met financiering vanuit een ander fonds? Neem contact op met een LIOF adviseur om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

Hulp nodig?

Martin Schreurs
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: