In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Limburg Business Development Fonds

Wil je de haalbaarheid van je idee toetsen? Of zoek je financiering voor de ontwikkeling van een prototype of de startfase van je onderneming? Het Limburg Business Development Fonds (LBDF) van LIOF biedt een mix van financiële middelen voor elke fase in de ontwikkeling.

Wordt jouw idee een bedrijf?

Wij verstrekken financiering om een idee of prototype te realiseren of een start mogelijk te maken. Jouw bedrijf komt in aanmerking voor een subsidie, lening of participatie als je feitelijk gevestigd bent in Limburg (fysiek en actief aanwezig) en actief bent in een van de Limburgse speerpuntsectoren:

  • Agrofood
  • Logistiek
  • High Tech Systems
  • Chemie & Materialen
  • Financieel administratief cluster
  • Smart services
  • Life Sciences
  • Cross-overs tussen sectoren.

Let op!

In de afgelopen jaren hebben we veel innovaties aangewakkerd en ondersteund. Hierdoor zijn de budgetten van LBDF uitgeput. Dit houdt in dat er geen nieuwe aanvragen meer ingediend kunnen worden. Neem contact op om te bespreken welke alternatieven er mogelijk zijn. 

Einddeclaratie

Wil je een einddeclaratie indienen voor een subsidie, ga dan rechtstreeks naar de betreffende informatiepagina.

Nieuw programma

Wij werken samen met de Provincie Limburg en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan een volgend programma voor Limburgse ondernemers met daarin nieuwe ondersteuningsmogelijkheden. Via deze website en onze nieuwsbrief houden we je hierover op de hoogte. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief .

Innovatief idee?

Heb jij een innovatief idee of heb je vragen over de verdere stappen die je moet zetten bij de verdere realisatie hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee, geven je advies en zetten ons uitgebreide netwerk open voor je!

Financiering van jouw idee

Toets de haalbaarheid


Financiering van het concept

Van idee naar businessplan


Financiering van de start

Groeikapitaal voor start-ups


Meer weten?

LIOF_MIRJAM VERHEES_3701.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: