In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Subsidies

Met subsidies helpen wij ondernemers in Limburg in verschillende fasen van hun ontwikkeling financieel op weg. 

Subsidies voor verschillende fasen en doelen 

Er zijn tal van subsidieregelingen voor MKB’ers. Bijvoorbeeld voor het onderzoeken van de haalbaarheid van ideeën. Maar er zijn ook subsidies voor het ondersteunen van innovatieve ontwikkelingen, het versterken van je concurrentiepositie of het versterken van de samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Waar het om gaat, is het vinden van de subsidie die bij jouw vraag past. 

Financiering voor een idee of innovatie

LIOF heeft verschillende eigen financieringsinstrumenten


Of je behoefte nu is om de haalbaarheid van een idee te toetsen of een prototype te ontwikkelen. Wij bieden jou het juiste instrument. Ben je bezig met innovaties die te maken hebben met slim, duurzaam en/of gezond en ligt er gedegen business case, dan gaan we graag met jou aan tafel. We beantwoorden je vragen en kijken met jou naar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Meer informatie

Subsidies voor Nederlandse, innovatieve MKB’ers

Advies over overige subsidies


Wij kunnen je ook adviseren over overige subsidies. Bv over de subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid Nederland (MIT Zuid). MIT Zuid is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de innovatiekracht van het MKB. MIT Zuid wordt gefinancierd door het Ministerie van Economisch Zaken en de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Het programmamanagement wordt uitgevoerd door Stimulus. LIOF heeft een adviserende en toeleidende rol.

Het Operationeel Programma Zuid Nederland 2014-2020 (OPZuid) is een Europees subsidieprogramma voor de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Brabant. Speerpunten zijn innovatiebevordering en de overgang naar koolstofarme economie. Het programma is met name gericht op het innovatieve MKB en het versterken van de samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Europese subsidies voor innovatieve MKB’ers

Partner in Europese subsidieprogramma’s


LIOF werkt daarnaast nauw samen met partners binnen de Europese subsidieprogramma’s Interreg en HYPEREGIO. Deze programma’s richten zich op de versterking van de innovatiekracht van jou als individuele ondernemer maar ook op structuurversterkende initiatieven binnen de sectoren logistiek, industrie en agrofood.

Meer informatie over Europese subsidies

Hulp nodig?

Frans Broeders
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: