In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Internationaal zakendoen

Wij helpen ondernemers om hun slagkracht in het buitenland te vergroten. We leveren de juiste informatie over landen en markten en leggen waardevolle contacten. Zo zorgen we voor een nog sterkere internationale profilering van de Limburgse topsectoren agrofood, industrie en logistiek en de cross-overs tussen deze sectoren. Daarbij richten we ons op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

Meer informatie over onze events en handelsmissies vind je op onze event pagina.


Dit programma wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). De middelen worden beschikbaar gesteld onder het lopende programma OPZuid 2014-2020.

International Trade Development

Met meer dan 350 km grens met België en Duitsland is Limburg bij uitstek een provincie voor internationale handel. Gelukkig weten de Limburgse bedrijven partners aan de andere kant van de grens al goed te vinden. Ook buiten de grensregio liggen er economische kansen. LIOF International Trade Development helpt Limburgse ondernemers deze kansen te identificeren, uit te werken en te verzilveren.  

Feiten en cijfers: de exportmonitor Limburg
Op basis van gegevens van het CBS hebben we de exportmonitor Limburg ontwikkeld. Deze monitor geeft je een overzicht van de exportcijfers van de Limburgse topsectoren over de afgelopen vijf jaar. Het is een interactieve monitor en je kunt met de grafieken spelen en de sectoren selecteren waarin je geïnteresseerd bent.

Naar de Limburgse exportmonitor

Exportbevordering

Kansen over de grens


Matchmaking

Wij brengen je in contact met de juiste organisaties


Handelsmissies

Kansen om je bedrijf te presenteren


We geven je toegang tot alle relevante informatie

En dat doen we samen met onze partners!


RVO

Je wilt zakendoen in bijvoorbeeld Duitsland en je gaat je oriënteren. Dan is een helder overzicht van de belangrijkste facts & figures heel handig. De Rijksdienst voor Ondernemende Nederland (RVO) biedt zo'n overzicht. Als partner van de RVO bieden wij je graag de ingang aan naar deze informatie.

Ga naar: landeninformatie van de RVO.

Kamer van Koophandel

Je zoekt informatie over wetten en regels die gelden bij internationaal zakendoen. Dan is een wegwijs met key onderwerpen onmisbaar. De Kamer van Koophandel (KvK) biedt zo'n wegwijzer. Als partner van de KvK bieden wij je graag de ingang aan naar deze informatie.

Ga naar: internatonaal zakendoen van de KvK

Food for Thought

Ontdek de kracht van Limburg


Hulp nodig?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


REACT-EU wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).
De middelen worden beschikbaar gesteld onder het lopende programma OPZuid 2014-2020.