Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

3 december 2020

Wat als alle Limburgse innovaties slim, duurzaam of gezond zouden zijn?

"Wat als ik zou kunnen produceren zonder reststromen?"
"Hoe kan ik mijn gewassen beter beschermen tegen extremer wordend weer?"  
"Wat als ik de zorg betaalbaarder kon maken met mijn innovatie?"

Neem op 3 december deel aan het online launch event van het nieuwe LIOF programma LimburgToekomstbestendig.

Vragen die jij je als ondernemer wellicht steeds vaker stelt. Want we weten dat we met z’n allen, privé én zakelijk, moeten toewerken naar een duurzame en gezondere samenleving. Met slimme toepassingen en een kansrijke business case kunnen we dit waarmaken.

Wij presenteren op 3 december graag hoe wij ondernemers hierbij kunnen ondersteunen tijdens de feestelijke lancering van ons nieuwe programma: LimburgToekomstbestendig.

Waarom je dit event niet wil missen
Omdat beleidsmakers hun visie op maatschappelijke opgaven en de toekomst van Limburg delen. Omdat bedrijven vertellen over toekomstbestendig ondernemen met een interessante business case. En omdat LIOF uitlegt welke ondersteuning vanuit het LimburgToekomstbestendig programma mogelijk is. Kortom, een informatief en inspirerend event waarin beleid en praktijk samenkomen en waarin we ingaan op de kansen voor innovatie die ontstaan vanuit de maatschappelijke opgaven. 

Tot de sprekers behoren gedeputeerden van Provincie Limburg Burlet (Duurzaamheid, Milieu en Aanbestedingen), Mackus (Landbouw, Landschap en Mobiliteit) en van den Akker (Economie, Onderwijs en Sport) en Limburgse ondernemers Maartje Rutten van Gulpener en Chris Rameckers van Qwiek.

Programma
De talkshow start om 14 uur en duurt tot 15 uur. In dit uur neem je deel aan een interactieve talkshow en krijg je een handreiking om zelf aan de slag te gaan. Het programma ziet er als volgt uit: 
•    14.00 uur: welkom en introductie door Lex Uiting
•    14.05 uur: toekomstschets 'Hoe zal onze provincie eruitzien in 2030?'
•    14.20 uur: discussie 'Welke innovaties zullen koplopers zijn?'
•    14.35 uur: doorvertaling naar de praktijk 'Hoe ga ik vandaag van start?'
•    14.50 uur: afronding en handige tips
•    15.00 uur: einde talkshow.

Nog niet aangemeld?
Meld je dan snel aan via de groene knop. Heb je een vraag die je aan een van de sprekers wil voorleggen? Dan kun je deze bij je aanmelding doorgeven. Wij zorgen ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Over LimburgToekomstbestendig
Het nieuwe programma bouwt voort op de programma's LimburgAgrofood, LimburgLogistiek en LimburgMakers die gericht waren op het aanjagen van innovatie in de drie Limburgse focussectoren. 

Livestream
Klik hier om de online talkshow te bekijken of ga naar https://liof.nl/launchevent. De livestream is vanaf 13.45 uur toegankelijk. De online talkshow start stipt om 14.00 uur. Klik hier voor technische details over de livestream. 
Voor vragen voorafgaand of tijdens de online talkshow kun je contact opnemen met de technische helpdesk via telefoonnummer +31 (0)43-36 27 008 of per e-mail via helpdesk@klinkhamergroup.com.

Aanmelden
shutterstock_672118774 (1).png
Meld je aan voor het online launch event van LimburgToekomstbestendig

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: