In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

3 juni 2021

Subsidie MIT Zuid R&D Samenwerking is geopend!

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en een subsidie voor R&D samenwerking.

MIT Zuid R&D Samenwerking

Deze regeling staat open voor samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal twee MKB-ondernemingen. De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000 per aanvraag. Het project dient bij te dragen aan één of meerdere maatschappelijke missies of sleuteltechnologieën uit de Kennis- en Innovatieagenda’s. De missies zijn: ‘energietransitie en duurzaamheid’, ‘landbouw, water en voedsel’,   ‘gezondheid en zorg’, ‘veiligheid’ en ‘sleuteltechnologieën’.

Op 9 september 2021 om 17.00 uur sluit de openstelling, waarna de ontvangen aanvragen worden getoetst op de subsidiecriteria. LIOF kijkt graag samen met je of jouw project past binnen de voorwaarden. We kunnen je plan beoordelen en brengen je in contact met uitvoeringsorganisatie Stimulus Programmamanagement.  

Lees verder

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: