Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

21 september 2020
Start datum: 9/21/20
Eind datum: 9/21/20

Online workshop Data Analytics

Op 21 september organiseerde LIOF samen met de Open Universiteit de online workshop Data Analytics. Tijdens deze workshop leerde je in één middag en op laagdrempelige wijze hoe je data kunt gebruiken om nieuwe inzichten te krijgen en voorspellingen te doen.
Hieronder vind je de slides die tijdens de workshop getoond zijn:

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Iedereen die geïnteresseerd is om meerwaarde te halen uit eigen data is van harte welkom. Via voorbeeldcases van data science uit de logistiek, industrie en agrofood geven we een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Heb je vooraf bepaalde kennis nodig?
De workshop is zodanig ingestoken dat deze beperkt technisch van aard is. Na afloop van de workshop kun je meteen aan de slag met zogenaamde data science modellen. 

Programma
We starten om 15.00 uur en de workshop duurt tot 17.30 uur. De voertaal is Engels maar vragen mogen in het Nederlands gesteld worden. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie in de wereld van data science
  • Voorbeeldcases op het gebied van data science in logistiek, industrie en agrofood
  • Zelf aan de slag met data science.

Jouw eigen casus inbrengen?
Naast de voorbeeldcases die we hebben kun je ook jouw eigen case inbrengen. Als je dat wil kun je contact opnemen met dianne.soons@liof.nl om de case te bespreken en jouw dataset te delen. Uit de inzendingen kiezen we een case die wordt voorbereid door twee data scientists en plenair behandeld wordt tijdens de workshop.

Wat bieden we je na afloop?
Na afloop van de workshop kun je direct zelf aan de slag. Wil je een vervolgtraject starten, dan ondersteunen wij jou natuurlijk graag hierbij vanuit LIOF.

Heb je vragen over deze workshop, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot 21 september!

Aanmelden
workshop data analytics.jpg

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: