In drie stappen
het juiste contact


60 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

29 juni 2023

LIOF festival 2023

We gaan op 29 juni weer een bruisend LIOF festival organiseren. En wederom aan de unieke ‘kustlijn’ van Beachclub Degreez in Panheel. Wil jij je laten inspireren én informeren over het thema energie door een breed scale aan gasten met diverse expertises op deze zo belangrijke transitie? En wil jij collega ondernemers ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen? Dat kan! Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom. Het programma start om 17.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Programma

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

  • 16.30 – 17.00 uur   Inloop
  • 17.00 – 17.15 uur    Opening 
  • 17.15 – 17.45 uur     Eerste ronde 
  • 17.45 – 18.00 uur   Wissel
  • 18.00 – 18.30 uur   Tweede ronde
  • 18.45 – 19.00 uur   Afsluiting formele gedeelte
  • 19.00 – 21.00 uur   Food, drinks en netwerken.    

Locatie

Ook dit jaar zijn  we weer te gast bij Beachclub Degreez in Panheel: Velkenskamp 1, 6097 NN Heel.
Bij deze locatie zijn volop parkeerplekken aanwezig. Voor een goed verloop vragen we je wel om de instructies van de parkeerwachten te volgen.

Ben jij erbij?

Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Ja, ik ben erbij!

Sprekers

Talitha Muuse_fotograaf vermelding Jack Tillmanns22.jpeg


Talitha Muusse

Talitha is betrokken bij De Energieboot. Dit is het leiderschapsprogramma in Nederland voor jong toptalent dat onderdeel kan en wil zijn van de oplossingen voor een duurzaam energiesysteem.

Arash Aazami_photo22.jpg


Arash Azami

Sinds 2015 houdt Arash zich als oprichter van Renaissance21 bezig met de ontwikkeling van een Internet of Energy, dat ieder mens zal kunnen voorzien van duurzame energie. 

Lex Uiting.jpg


Lex Uiting

Lex is verslaggever, zanger, radio- en televisiepresentator. Hij is een van de vaste presentatoren van RTL Boulevard. Lex zal tijdens het LIOF festival optreden als host aan onze LIOF tafel.

Linda Groenen_22.jpg


Linda Groenen

Linda Groenen is als ondernemer actief met het verduurzamen van de woningvoorraad. Opgeleid als bedrijfskundige, maar met vijftien jaar ervaring in de corporatiesector is ze inmiddels ook gepokt en gemazeld wat betreft de energietransitie en het verduurzamen van vastgoed.

IMG_8788 16.9.jpg


Fons Janssen

Door zijn bijdrage aan het Nederlandse Klimaatakkoord, de Europese Green Deal en de RES'en ziet Fons op veel niveaus hoe we werken aan de energietransitie en wil hij een bijdrage maken hoe we meer gaan anticiperen dan reageren op de energietransitie.

henk-wanningen.jpg


Henk Wanningen

Henk is werkzaam bij de afdeling Markt & Ontwikkeling | business development van Staatsbosbeheer en verantwoordelijk voor de sector ‘Hout en biomassa’. 

IMG_8980.PNG


Lieke Potten

Lieke is programmamanager RES Noord- en Midden Limburg. Zij zal ons meenemen over hoe we als regio samenwerken aan de klimaatopgave. Waarbij het sociale aspect en met name het meenemen van inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties van groot belang is. 

GERBERT HOOFDKANTOOR VISSERS ENERGY GROUP_LIGGEND.jpg


Gerbert Vissers

Henk is CEO/eigenaar van Vissers Energy Group. Duurzaamheid vinden zij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven zij zich actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. 

EMX powertrain Ron Wiersma Fotografie-02692.jpg


Elmar Dohms

Elmar is eigenaar en oprichter van EMX Powertrain. Dit bedrijf is fabrikant van elektrische crossmotoren en ze ontwikkelen high performance elektrische aandrijflijnen in jargon “elektrische powertrains” genoemd voor de offroad en road light vehicles industrie.

robs team--2 (1).jpg


William Janssen

William Janssen is CEO van Desolenator. Desolenator gebruikt zonne-energie op een nieuwe manier om complexe waterbronnen om te zetten in kwaliteitswater.

Wil je nu al meer weten over de energietransitie?
Bv over subsidieregelingen rondom energiebesparing? Of wil je lezen welke stappen ondernemers al gezet hebben?
Kijk dan op https://shiftlimburg.nl/energie

Meer weten?

Hortense Janssen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?