In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

1 februari 2023

Introductieworkshop Business Innovation Program Food

De wereld van morgen heeft vandaag voedsel vernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Tijdens dit programma leer je om voor jezelf scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot een concreet nieuw verdienmodel voor jouw bedrijf. Op woensdag 15 maart 2023 start de volgende editie!
Op 1 februari kun je deelnemen aan een online introductieworkshop om kennis te maken met het programma.

Het Business Innovation Program Food ondersteunt startups èn bestaande MKB-bedrijven, die met hun idee een krachtige bijdrage willen leveren aan de voedseltransitie. Binnen 10 modules krijg je antwoorden op belangrijke vragen die uiteindelijk jouw basis zullen vormen voor een gezonde businesscase. Al meer dan 50 bedrijven hebben reeds met succes deelgenomen aan het programma. Deelnemers zijn divers, denk hierbij aan land-en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data- en technologiebedrijven en (logistieke) dienstverleners en vele anderen. De 6e editie gaat 15 maart 2023 van start.

Op 1 februari is een introductieworkshop gepland
Tijdens deze online workshop maak je laagdrempelig kennis met de inhoud van het programma, de trainers en is er alle ruimte om vragen te stellen. Zo weet je zeker of het volledige programma bij jou past: een mooie kans op een start met een voorsprong!

Meer informatie over het programma en de introductieworkshop vind je via de groene knop. Je kunt ook contact opnemen met Sjaak Berden van LIOF.

Meer info en aanmelden
Aanmelder_Header 1920_400.jpg

Hulp nodig?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?