Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Start datum: 10/30/20
Eind datum: 10/30/20

Hoe zet jij jouw korte keten in de markt?

We streven met z'n allen naar een duurzame samenleving: organische grondstoffen in plaats van fossiele grondstoffen, duurzaam voedsel met minder footprint en duurzame energie zijn voorbeelden van ontwikkelingen waar ook Limburg vol op inzet. In dit kader wil Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) ook de waardering voor Nederlandse streek- en regioproducten vergroten en de afzet ervan bevorderen.

shutterstock_1436373497 (1).jpg
Korte ketens versterken jouw markpositie

Maar hoe kun je een bijdrage leveren aan dit streven en toch jouw concurrentiepositie versterken? Dat kan onder andere door jouw keten in de markt te verkorten. Dat levert voordelen op aan de productiekant doordat je bijvoorbeeld beter kunt anticiperen op de klantwens. Maar het levert ook voordelen op aan consumentzijde, doordat versheid verbeterd wordt én de consument weet waar zijn product vandaan komt.

Hoe pak je dat nu goed aan?

Daar krijg je op 30 oktober antwoord op in ons webinar. Abel Jan Brand van HAS Hogeschool geeft je inzicht hoe je op het gebied van marketing een professionaliseringsslag kunt maken, Hij kan de perfecte vertaalslag van theorie naar praktijk maken.

André Koppen en Roger Eurelings van Reus van Schimmert vertellen aansluitend over hun initiatief om van de oude watertoren in Schimmert het kloppend hart van echte streekproducten van de eigen lokale producenten te maken.
En Peter Janssen van Blei laat zien dat hij zijn keten verkort heeft door zelf te gaan verpakken en zo betere en directe feedback van zijn klanten krijgt, waardoor hij dit proces verder kan optimaliseren.

Programma
  • 13:45 uur - 14:00 uur  Online inloop
  • 14:00 uur - 14:10 uur  Welkomstwoord
  • 14:10 uur - 14:40 uur  Ken je consument door Abel Jan Brand van de HAS Hogeschool.
  • 14:40 uur - 14:50 uur  Koffie break
  • 14:50 uur - 15:20 uur  Praktijkvoorbeeld Reus van Schimmert door André Köppen & Roger Eurelings.
  • 15:20 uur - 15:50 uur  Praktijkvoorbeeld Blei door Peter Janssen. 
  • 15:50 uur - 16:00 uur Afsluiting

Noteer de datum in je agenda. We zien je graag op 30 oktober! En wil je weten of LIOF je verder kan helpen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Deelnamelink

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: