Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

23 t/m 26 november 2020
Start datum: 11/23/20
Eind datum: 11/26/20

Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek

Grensoverschrijdend zakendoen: neem deel aan de Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek van 23 - 26 november 2020

Dit jaar wordt de Duits-Nederlandse Handelsdag omgezet in de Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek. Vanwege de Corona-pandemie kan het bekende grensoverschrijdende evenement dit jaar niet in het Borussia-Park Mönchengladbach plaatsvinden zoals de afgelopen 10 jaar gebruikelijk was.
LIOF is er ook dit jaar bij als aanjager van grensoverschrijdende samenwerking.

Oude vrienden, nieuwe zakelijke mogelijkheden
De regio Niederrhein en Nederland zijn op een heel bijzondere manier met elkaar verbonden. Culturele en familiebanden tussen de twee buren bestaan al eeuwen. Dit geldt ook voor de economische contacten. Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland - alleen China leverde het afgelopen jaar meer producten aan de Bondsrepubliek Duitsland. Aan de andere kant heeft Nederland de 4e plaats als afzetmarkt voor Duitse producten achter de Verenigde Staten, Frankrijk en China.

So far so good...
Maar het onbenutte potentieel voor samenwerkingsmogelijkheden tussen bedrijven aan beide zijden van de grens is nog steeds enorm. Om de uitbreiding van grensoverschrijdende samenwerkingen te bevorderen werd een aantal jaren geleden de Duits-Nederlandse Handelsdag (DNHD) gelanceerd. Dit evenement, georganiseerd door de Duitse Industrie- und Handelskammer (IHK) Mittlerer Niederrhein heeft als doel om Duitse en Nederlandse ondernemers een keer per jaar op een grootschalige manier samen te brengen. 

Nieuwe opzet om ondernemers samen te brengen 
Voor het evenement van dit jaar zijn we door de Corona-pandemie uitgedaagd om nieuwe wegen in te slaan. Ook dit jaar willen we je de mogelijkheid bieden om nieuwe contacten te leggen, gevoerde gesprekken voort te zetten en je te informeren over actuele onderwerpen. Alleen dit jaar digitaal.

Laat je in 16 webinars informeren over de grensoverschrijdende thema's "markttoegang", "bedrijfsontwikkeling", "digitalisering, start-ups en ervaring" en "industrieën". Daarnaast heb je, net als in voorgaande jaren tijdens de DNHD, de mogelijkheid om tijdens het matchmakingsevenement met potentiële zakenpartners te praten. De deelname is gratis. Klik hier voor meer info.

Aanmelden
ihk_postkarte_digitale-DE-NL-Businesswoche_235x125_final_02.jpg

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: