In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

AdviesProject
Wij helpen jouw bedrijf aan een expert

Met het AdviesProject kun je een financiële tegemoetkoming krijgen voor de kosten van een externe deskundige. Deze expert kan je helpen met het toetsen van de technische of economische haalbaarheid van jouw innovatief product, proces of ketenontwikkeling. Het AdviesProject is een financierings­instrument van LIOF. Een mooie stimulans voor de ontwikkeling van jouw idee! 

In het kort

Regeling

De regeling dekt 50% van de kosten voor het inzetten van een externe deskundige met een maximaal bedrag van € 7.500

Voor wie?

Startups, scale-ups en mkb bedrijven gevestigd in Limburg met een innovatief idee dat bijdraagt aan de maatschappelijke opgaven (transities) energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

Indiendatum

1 december 2021

Samen om tafel

Plan een oriƫnterend gesprek

Wat houdt het AdviesProject in?

  • Met het AdviesProject ondersteunen wij innovaties die de uitdagingen van morgen proberen op te lossen.
  • Bij een goedgekeurde aanvraag krijg jij 50% financiële ondersteuning bij het toetsen van een innovatie/ prototype door een externe expert (met een maximum van € 7.500).
  • Je casus en aanvraag wordt van feedback voorzien door een van onze business developers. Wij denken en lezen met je mee! 
  • Dit alles verloopt in een kort proces: via een compact aanvraagformulier voorkomen we zo veel mogelijk administratieve rompslomp. Na een beoordeling, streven wij ernaar zo snel mogelijk uitsluitsel te geven.
     
Ontvang het aanvraagformulier

Voor wie is het AdviesProject?


Hoe doe je een aanvraag?


Hulp nodig?

Wil jij in een persoonlijk gesprek ontdekken hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?
Dan ben je altijd welkom, we helpen je graag verder.

Onze adviseurs