Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

25 september 2020

Digitale CIRCO Track LIOF en Rabobank

Ontdek wat een circulair verdienmodel concreet voor jouw onderneming kan opleveren. Denk bijvoorbeeld aan herontwerp van producten, gesloten ketens en slimmer grondstofgebruik. Samen met CIRCO organiseren LIOF en de Rabobank een digitale CIRCO track om jou als ondernemer kennis te laten maken met de economische potentie van circulair ondernemen. Je maakt kennis met de circulaire economie, ontdekt de kansen hiervan voor jouw bedrijf en zet concrete stappen naar de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. 

LIOF wielershirt2.jpg
 
Voor wie?

De CIRCO Track is vooral voor MKB ondernemers in de Maakindustrie die aan de slag willen met circulair ondernemen, maar niet goed weten hoe.
Deze track is echter ook bedoeld voor agrofoodbedrijven die op het snijvlak zitten met maakindustrie en voor logistieke bedrijven op het gebied van Value Added Logistics.

Volledige CIRCO Track

De CIRCO Track is een driedaags programma binnen een periode van twee maanden (oktober en november 2020). Tijdens dit programma krijg je inzicht in de circulaire kansen voor jouw bedrijf en ga je een concreet plan maken voor een circulair product of dienst die je kunt aanbieden aan je klant. Bovendien maak je kennis met andere ondernemers in de regio die ook circulair willen ondernemen.

Dag 1 | 30 oktober: analyseren waardeverlies in de keten en ontdekken circulaire kansen
Dag 2 | 13 november: uitwerken van circulair product of dienst met design strategieën en businessmodellen 
Dag 3 | 30 november: focus op de haalbaarheid, implementatie en realisatie businessmodel.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de drie-daagse track.

Aanmelden voor het driedaagse CIRCO Track programma?

Wil je je aanmelden voor de CIRCO Track? Stuur ons een mail met daarin jouw gegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Deze CIRCO Track is een gezamenlijk initiatief van het Rabobank Business Innovatie Team Limburg en LIOF, samen met CIRCO.

Rabo logo.jpg
CIRCO-2-1024x519.jpg

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: