In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Subsidie MIT Zuid R&D Samenwerking geopend!
vanaf 1 juni

MIT Zuid in het kort

De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid) ondersteunt MKB-ondernemingen in Zuid Nederland bij het opzetten van innovatieve projecten. Zo is er een subsidie voor het toetsen van de haalbaarheid van een ontwikkeling en een subsidie voor R&D samenwerking.

LIOF kijkt graag samen met jou of jouw project voor een MIT Zuid subsidie in aanmerking komt. We brengen je niet alleen in contact met uitvoeringsorganisatie Stimulus, maar kunnen ook jouw plan beoordelen. 

Wie is Stimulus

MIT Zuid R&D Samenwerking

MIT Zuid R&D Samenwerking staat open voor samenwerkingsverbanden die bestaan uit minimaal twee MKB-ondernemingen. De subsidie voor een R&D samenwerkingsproject bedraagt 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000 per aanvraag. Het project dient bij te dragen aan één of meerdere maatschappelijke missies of sleuteltechnologieën uit de Kennis- en Innovatieagenda’s. De missies zijn: ‘energietransitie en duurzaamheid’, ‘landbouw, water en voedsel’,   ‘gezondheid en zorg’, ‘veiligheid’ en ‘sleuteltechnologieën’.

Openstelling tot 9 september

Op 9 september 2021 om 17.00 uur sluit de openstelling, waarna de ontvangen aanvragen worden getoetst op de subsidiecriteria. LIOF kijkt graag samen met je of jouw project past binnen de voorwaarden.  Meer informatie over de subsidieregeling en het aanvraagformulier vind je onderstaand.

Meer info en aanvraagformulier
idee gloeilamp.jpg
cooperation.jpg

Hulp nodig?

Frans Broeders
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: