Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LIOF_CIRCULAR ECONOMY.jpg

mei/juni 2020

Pressure Cooker: circulair ondernemen

Ontdek wat een circulair verdienmodel concreet voor jouw onderneming kan opleveren. Denk bijvoorbeeld aan herontwerp van producten, gesloten ketens en slimmer grondstofgebruik. Samen met CIRCO organiseert LIOF een digitale CIRCO track om jou als ondernemer kennis te laten maken met de economische potentie van circulair ondernemen. Deelname aan dit driedaags programma t.w.v. €2.000,- is kosteloos.

De huidige crisis doet een beroep op de creativiteit van ondernemers om met nieuwe verdienmodellen en services aan de slag te gaan. Soms moeten er acute maatregelen genomen worden om kosten te besparen. Bij veel bedrijven zijn er 'verscholen business cases' te ontdekken, echter zal met een andere bril gekeken moeten worden om deze te identificeren en te oogsten. Het toepassen van circulaire businessmodellen en nieuwe product- of service-ontwerpstrategieën helpt om meer uit minder te halen. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken, reviseren en ‘refurbishen’ van producten. Ook op de langere termijn zal het vruchten afwerpen om juist in deze tijd van crisis na te denken over de mogelijkheden van circulair ondernemen.

Economische potentie

Samen met CIRCO organiseren LIOF en de Rabobank een CIRCO Track om jou als ondernemer kennis te laten maken met de economische potentie van circulair ondernemen. Je ontdekt wat de circulaire economie concreet voor jouw bedrijf zou kunnen opleveren en hoe je je concurrentiekracht en maatschappelijke impact hiermee kan vergroten.

Klik hier om verhalen te lezen van ondernemers die je voorgingen!

CIRCO helpt ondernemers en creatieve professionals producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen om vervolgens daadwerkelijk circulair te ondernemen.

CIRCO Track

We bieden je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan deze digitale CIRCO-track t.w.v. €2.000,-. Deze zal bestaan uit 3 online workshops gegeven door een CIRCO-trainer, op 27 mei, 3 juni en 9 juni. 

Aanmelden CIRCO Tracks
Deel deze pagina

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: