Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

4 december 2020

Kijk de lancering van LimburgToekomstbestendig terug

Donderdag 3 december werd het nieuwe LIOF programma feestelijk gelanceerd via een wervelende online talkshow onder leiding van Lex Uiting.
Kijk hier de video terug.

Gedeputeerden van Provincie Limburg Burlet (Duurzaamheid, Milieu en Aanbestedingen), Mackus (Landbouw, Landschap en Mobiliteit) en van den Akker (Economie, Onderwijs en Sport), Limburgse ondernemers Maartje Rutten van Gulpener en Chris Rameckers van Qwiek en LIOF vertelden over kansen voor innovatie die ontstaan vanuit de maatschappelijke opgaven.

Over het programma
Dit nieuwe programma slaat een brug tussen de economische potentie van de provincie Limburg en de maatschappelijke opgaven waar we provinciaal en landelijk voor staan. Slim, duurzaam en gezond zijn de opgaven waar het programma zich op richt. 

Mogelijkheden LimburgToekomstbestendig
Wil je meer weten over de mogelijkheden vanuit het programma LimburgToekomstbestendig? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Klik op de groene button, vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Onze contactgegevens vind je hier.

Vul het contactformulier in

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: