Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

16 april 2020

Jobliebe: een snelle jobmatch met perspectief

Het Limburgse bedrijf 8vance besefte dat de gevolgen voor de arbeidsmarkt door de coronacrisis groot zullen zijn. En al snel werd het idee geboren voor een open-match-platform. Want de gevolgen voor de arbeidsmarkt zullen groot zijn en de noodzaak voor dit unieke platform ook.

Er is de afgelopen periode met man en macht gewerkt om het platform technisch en organisatorisch van de grond te krijgen. En met resultaat!

Het open match platform initiatief wordt inmiddels door 18 bedrijven en organisaties actief gesteund en het platform heeft ook een naam “JOBLIEBE” en een URL: www.jobliebe.com gekregen. Het platform wordt donderdag 23 april gelanceerd. Via de website kunnen organisaties zich alvast aanmelden

Han Stoffels van 8vance: “Deze samenwerking en dit experiment zou onder normale omstandigheden nooit van de grond zijn gekomen in 2 weken. Ik denk dat dit het positieve van deze crisis kan zijn!”

Het platform is voor bedrijven, organisaties, overheden, medewerkers, ZZP-ers freelancers en (kleine) ondernemers:
•    het vindt de mensen die je nú nodig hebt
•    en zoekt de klussen die nú gedaan moeten worden.

Veel ZZP-ers komen nu acuut beschikbaar op de markt en veel werknemers kunnen, voor de tijd die niet (meer) in beslag wordt genomen door de reguliere taken, via “collegiale uitleen” elders worden ingezet. Het openstellen van het platform zorgt voor verlichting van de werkdruk enerzijds en maximaal werkbehoud anderzijds, doordat mensen veel sneller, beter en slimmer worden gekoppeld, binnen en tussen organisaties, aan klussen die nu geklaard moeten worden. 

Voor bijna iedereen zal zo’n inzet ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van competenties voor de toekomstige organisatie en verbetering van de loopbaanperspectieven. 

Het platform brengt alleen de vraag en het aanbod bij elkaar, waarna partijen onder elkaar afspraken moeten maken hoe de tijdelijke ondersteuning en eventuele verrekening er uit ziet
 

AdobeStock_210806793web.jpeg

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: