In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

25 juni 2020

Van Melick wil dè partij voor catering en events in de Euregio worden

Van Melick en LIOF zetten samen in op duurzame, internationale groei van het MKB in Limburg. Het 4e generatie familiebedrijf uit Kerkrade heeft grootse plannen waarin (internationale) groei van de onderneming en gezonde voeding een belangrijke rol spelen. Reden voor LIOF om te investeren in deze ambitieuze cateraar.

Een bedrijf in beweging 
In 2018 nam Van Melick een nieuwe state-of-the-art productielocatie in gebruik. Hetzelfde jaar trad Marco Geurten toe als aandeelhouder en compagnon van Jorrit van Melick. Jorrit bleef de dagelijkse leiding over het bedrijf houden en Marco bracht als succesvolle Limburgse ondernemer – en voormalig eigenaar/directeur van Dranken Industrie Sittard (DIS) – kennis en visie mee die tot een nieuwe groeistrategie geleid hebben.  

Ambitieus, voor, tijdens en na corona
“Jorrit van Melick: “we willen de allerbeste cateraar in de Euregio worden met nieuwe en bestaande eigen locaties, voor bijzondere events op maat en catering op hoog niveau.” Marco Geurten vult aan: “nationale en internationale samenwerking en overnames in de leisure industrie zijn voor ons strategische speerpunten. De participatie van LIOF in ons bedrijf maakt het mogelijk deze plannen te realiseren.”

“De visie van Van Melick past in het beleid van LIOF om duurzame en toekomstbestendige groei bij het MKB in Limburg te faciliteren. Met oog voor mens, gezondheid en de omgeving. Dat maakt dat wij aandeel hebben genomen in dit bedrijf met een bewezen staat van dienst, een gedegen plan en internationale ambities”, zegt Dennis Ohlen, teammanager bij LIOF.

Over Van Melick
Familiebedrijf Van Melick, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding, behoort al jaren tot de top van cateraars in het land. Heerlijk vers en gezond eten, verrassende maaltijden en bijzondere locaties, voor de complete catering en aankleding van een event of feest en van bruiloft tot bedrijfscatering. Van Melick regelt het en Van Melick maakt het. Onderscheidend in creatieve concepten, flexibiliteit en kwaliteit.

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: