In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

18 november 2019

Terugblik ondernemersreis AgriTechnica

Op 13 en 14 november organiseerde LIOF samen met collega ontwikkelingsmaatschappijen BOM en Oost NL een 2-daagse ondernemersreis met als hoofddoel de AgriTechnica in Hannover. De AgriTechnica is de grootste land- en tuinbouwbeurs ter wereld waar meer dan 100 Nederlandse bedrijven een eigen stand hebben en waar meer dan 500.000 bezoekers op af komen. 

Wereldmarktleider op het gebied van maaidorsers
Op de eerste dag werd een bezoek gebracht aan de firma Claas in Harsewinkel. De deelnemers namen een kijkje in de fabrieken en kregen een duidelijk beeld van het Duitse bedrijf dat wereldmarktleider is op het gebied van onder andere maaidorsers. Tijdens het bezoek werd duidelijk dat digitalisering in de landbouw steeds belangrijker wordt. We zullen, met een toenemende wereldbevolking en een afnemend aantal km2 landbouwgrond, slimmer en efficiënter moeten gaan produceren.

Trends AgriTechnica 2019
De tweede dag stond geheel in het teken van een bezoek aan de beurs zelf. Indrukwekkend, groots en met voor ieder wat wils. Of je nu actief bent in de verwerking van staal, de landbouwprecisie, autonome voertuigen, gebruik van big data of de vervaardiging van landbouwmachines, de beurs biedt het allemaal. Zaken die opvielen tijdens het bezoek waren de opkomst van nieuwe landbouwgebieden, de toenemende invloed van en het toenemende belang van digitalisering en de opkomst van autonome voertuigen.

Internationale kansen voor jouw onderneming
Kansen voldoende dus voor bedrijven in Limburg die zich richten op de veranderende land- en tuinbouw.  Wil je weten hoe LIOF jouw onderneming kan helpen internationale kansen te verzilveren? Neem dan gerust contact op met Kyra Manders of Rob Pijpers.

Deelnemers aan de ondernemersreis naar AgriTechnica 2019
Terugblik AgriTechnica 2019

Vragen?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: