In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

4 februari 2021
Start datum: 2/4/21
Eind datum: 3/18/21

Corona Rebuild Program voor Toerisme & Recreatie

Heb jij een onderneming in de toeristische of recreatieve sector, loopt jouw omzet terug door de coronacrisis en wil je jouw businessmodel aanpassen aan de veranderende markt? Dan is het Corona Rebuild Program (CRP) wellicht geschikt voor jou. Het CRP biedt tools om op nieuwe wijze te leren kijken naar je klanten en nieuwe business modellen te bedenken. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor innovatieve mkb'ers in de sectoren toerisme en recreatie. In zeven weken tijd doorloop je samen met andere ondernemers zes masterclasses. Je leert van elkaars ervaringen en inspireert elkaar om tot actie over te gaan.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. We zitten vol!

Meer over het Corona Rebuild Program voor Toerisme & Recreatie

Programma

Het Corona Rebuild Program ondersteunt ondernemers actief in de toerisme en recreatie sector die zoeken naar nieuwe inkomstenbronnen.

Doel
Ontdek nieuwe kansen voor het verhogen van je omzet.

Groepsbijeenkomsten
Gedurende zeven weken vinden er zes groepsbijeenkomsten plaats. Tijdens deze bijeenkomsten volg je een masterclass over een specifiek onderwerp en presenteer jij jouw voortgang aan de andere deelnemers. Het programma bestaat uit fysieke maar ook online bijeenkomsten.

Praktijkopdrachten
Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten.

Peer to peer
Je volgt het programma met een groep van maximaal acht ondernemers. Je deelt de voortgang met elkaar en geeft elkaar feedback. Zo leer van elkaars fouten en successen. 

Digitale omgeving
Om het programma effectief te doorlopen maak je gebruik van Microsoft Teams. In deze online omgeving vinden de digitale sessies plaats. Ook vind je er de praktijkopdrachten die je moet uitvoeren ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten.

Praktische info
Het Corona Rebuild Program start op donderdag 4 februari en eindigt op donderdag 18 maart. De bijeenkomsten vinden wekelijks in de ochtend plaats van 9.30 tot 11.30 uur. 

Lees de factsheet met meer info over het programma.

blotevoetenpark

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: