In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

6 december 2021
Start datum: 12/6/21
Eind datum: 12/6/21

Knallen met online zichtbaarheid | Social Media

LIOF organiseert rondom het thema online zichtbaarheid drie laagdrempelige online workshops. In deze workshops krijg je een overzicht van de nieuwste mogelijkheden, praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. De workshops worden speciaal afgestemd op ondernemers in de sector toerisme en recreatie. Wil jij ook een krachtige basis op het gebied van online communicatie en up to date zijn over alle (nieuwe) mogelijkheden? En wil je na de workshops direct zelf aan de slag kunnen? Schrijf je dan in voor de komende workshop. Het kost je niets!

Workshop Social Media | 6 december

In deze tweede online workshop neemt Jan Scheele je mee in de wereld van social media. Welke kanalen moet je nu gebruiken, hoe en waarvoor? Welke content plaats je op deze kanalen en hoe maak je die content makkelijk zelf? Wat zijn de nieuwste mogelijkheden van de verschillende kanalen en de valkuilen? Jan laat je zien hoe je deze content het beste kunt bepalen, maken, plannen én analyseren!

Programma

  • 10.00 uur: welkom door LIOF
  • 10.05 - 11.00 uur: workshop | Social Media
  • 11.00 - 11.05 uur: energy break
  • 11.05 - 11.15 uur: hoe nu zelf aan de slag!
  • 11.15 - 11.30 uur: vragen en afronding.

Wil je meedoen?

Leuk! We hebben per workshop plek voor 25 deelnemers dus meld je nu aan! Na aanmelding ontvang je van ons de deelnamelink.

Aanmelden

Goede reviews op eerste workshop!

Op 14 oktober organiseerden we een workshop rondom online reviews. En met succes! Er werd ingezoomd op de relevante platforms (zoals Zoover en Tripadvisor), hoe je deze het beste kunt inrichten en de 'do's en dont's'. De 'reviews' op deze workshop leverden ons veel sterren op!

Derde workshop

Noteer ook alvast 24 januari! Dan is de laatste workshop in deze serie. Deze gaat over vindbaarheid op Google: waarom het belangrijk is om snel gevonden te worden op internet en hoe je dit aanpakt.

Over Jan Scheele

Van Friesland en Noord-Holland, tot Overijssel, Brabant en Limburg; Jan Scheele adviseert al jaren talloze ondernemers en overheden in de toeristische sector op het gebied van online marketing.
In zijn masterclasses focust hij op de nieuwste mogelijkheden die er zijn op online marketinggebied, hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt en welke praktische tips en apps je gelijk zelf kan gaan inzetten, zonder grote budgetten, met maximaal resultaat.

Limburg Herstelt en Versnelt

REACT-EU is een directe reactie van de Europese Unie op de COVID-19 pandemie. De EU stelt extra middelen beschikbaar voor economisch herstel van de regio’s en de transitie naar een groene en digitale economie. LIOF heeft hiertoe het project ‘Limburg Herstelt en Versnelt’ opgezet. Het project kent drie onderliggende bouwstenen: LimburgToekomstbestendig, LimburgToerisme en International Trade Development. 

Meer weten?

LIOF_TAMARA WEIDE_8278.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: