In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

14 oktober 2021
Start datum: 10/14/21
Eind datum: 10/14/21

Knallen met online zichtbaarheid

LIOF gaat rondom het thema online zichtbaarheid drie laagdrempelige online workshops organiseren. In de workshops krijg je praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. De workshops worden speciaal afgestemd op ondernemers in de sector toerisme & recreatie. Wil jij ook een krachtige online basis en up to date zijn over alle (nieuwe) mogelijkheden? En wil je na de workshops direct aan de slag kunnen? Schrijf je dan in voor een, twee of alle drie de sessies.

We starten op 14 oktober met het thema online reviews. In december en januari '22 organiseren we nog sessies rondom social media en Google vindbaarheid (SEO). De online workshops zijn gratis en worden allemaal verzorgd door Jan Scheele.

Workshop online reviews | 14 oktober

Deze vorm van online beoordelen is aan de orde van de dag. Je hebt ergens koffie gedronken, bent de deur nog niet uit of je krijgt een beoordelingsverzoek van Google; je struint een webshop af voor een nieuwe skibroek en laat je adviseren door de online comments van mede-wintersporters. Voor de meeste bedrijven in de sector toerisme & recreatie spelen online reviews een zeer belangrijke rol. Waarom eigenlijk? En hoe zit dat met jouw bedrijf: weet jij eigenlijk wel wat je aan online reviews hebt? Hoe je ze kan vragen aan je gasten? Hoe je de review platformen kan en moet inrichten? En hoe je moet reageren op de reviews?
Jan Scheele neemt je mee in het hoe en waarom en gaat daarbij in op de belangrijkste kanalen zoals Google, Facebook, Tripadvisor en Zoover.

Programma

  • 10.00 uur: welkom door LIOF
  • 10.05 - 11.00 uur: workshop | why, tips & tricks per kanaal, valkuilen
  • 11.00 - 11.05 uur: energy break
  • 11.05 - 11.15 uur: hoe nu zelf aan de slag!
  • 11.15 - 11.30 uur: vragen en afronding.

Meedoen?

Dat kan! We hebben per workshop plek voor 25 deelnemers dus meld je nu aan!

Aanmelden

Over Jan Scheele

Van Friesland en Noord-Holland, tot Overijssel, Brabant en Limburg; Jan Scheele adviseert al jaren talloze ondernemers en overheden in de toeristische sector op het gebied van online marketing.
In zijn masterclasses focust hij op de nieuwste mogelijkheden die er zijn op online marketinggebied, hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt en welke praktische tips en apps je gelijk zelf kan gaan inzetten, zonder grote budgetten, met maximaal resultaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over de workshops of hoe LIOF jou als ondernemer in de toeristische sector kan helpen door te groeien? 

Limburg Herstelt en Versnelt

REACT-EU is een directe reactie van de Europese Unie op de COVID-19 pandemie. De EU stelt extra middelen beschikbaar voor economisch herstel van de regio’s en de transitie naar een groene en digitale economie. LIOF heeft hiertoe het project ‘Limburg Herstelt en Versnelt’ opgezet. Het project kent drie onderliggende bouwstenen: LimburgToekomstbestendig, LimburgToerisme en International Trade Development. 

Meer weten?

LIOF_TAMARA WEIDE_8278.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: