Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

31 maart 2020

Uitwisseling Limburg - Voka Kamer van Koophandel (Belgisch) Limburg

In verband met het coronavirus wordt dit evenement naar een latere datum verplaatst. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we deze hier publiceren.

Op 31 maart organiseren Voka, Kamer van Koophandel Limburg, en LIOF een bezoek voor Limburgse ondernemers uit de sector AgroFood en AgriTech naar Belgisch Limburg. Op deze dag worden de bedrijven geïntroduceerd in de Belgisch Limburgse sector en voorgesteld aan diverse agrofood bedrijven in de regio. Er wordt een bezoek gebracht aan Agropolis in  Kinrooi, "broed- en Kiemkamer" voor de land- en tuinbouw van morgen.

Neem deel aan de uitwisseling met Voka Vlaanderen aan Limburg (Agrofood)


Deze dag biedt de kans voor Limburgse ondernemers in de AgriFood om met gelijkgestemden uit Belgisch Limburg in contact te komen, te leren over zaken doen in België en over elkaar. Het event is kleinschalig van opzet en leent zich daardoor perfect voor interactie. Aan deze uitwisseling kunnen 15 bedrijven uit België en 15 bedrijven uit Limburg deelnemen. Wacht dus niet te lang met aanmelden want vol = vol.

Op 18 februari brachten Belgische agrifood ondernemers een bezoek aan Limburg. Deze dag was zeer geslaagd en heeft veel onderlinge contacten opgeleverd.

Programma

Het programma voor deze dag is als volgt:

09.00 uur: gezamenlijk vertrek vanaf Villa Flora in Venlo (optioneel)
10.00 uur: aankomst op Agropolis in Kinrooi

Agropolis is een bedrijvenpark en incubator in Kinrooi, België. Een reeks interessante bedrijven is gevestigd op deze locatie en de 'campus' groeit nog steeds. Dit is jouw kans om kennis te maken!

10.00 - 12.00 uur: kennismaking en presentaties van enkele bewoners (Agropolis, Cannoves, Naruda)
12.00 - 13.00 uur: lunch

13.00 - 13.15 uur: vertrek naar Bio Gas Bree in Bree

BioGas Bree verwerkt 85.000 ton biomassa per jaar. BioGas Bree zal ons meenemen in de wereld van groen gas, compensatie van CO2-uitstoot en het verwerken van reststromen tot groene energie.

13.15 - 14.30 uur: bezoek Greenyard
14.30 - 14.50 uur: vertrek naar Pleunis

Pleunis Biochamp richt zich op de biologische teelt van exotische paddestoelen. Familie Pleunis, opgegroeid in Stramproy Limburg, startte in 1984 de kwekerij in het Belgische Bree.

14.50 - 16.00 uur: bezoek Pleunis (met proeverij)
16.00 - 16.20 uur: terugreis naar Agropolis
16.20 - 17.30 uur: netwerkmeeting bij Agropolis

17.30 uur: vertrek richting Venlo.


Deze sessie is uitsluitend voor ondernemers actief in de benoemde sector. Deelname door consultants / adviseurs is niet mogelijk vanwege het beperkt aantal plekken.

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: