Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

15 en 16 juli 2020

Met LIOF naar Hannover Messe 2020

Vanwege het coronavirus is 's wereld grootste industriebeurs, de Hannover Messe, uitgesteld. Hiermee volgt de organisatie het advies van de gezondheidsautoriteit van de regio Hannover en het Robert Koch-instituut, dat uitgebreide maatregelen omvat om de gezondheid te waarborgen bij het organiseren van grote evenementen. De beurs staat nu gepland van 13 tot 17 juli 2020.  LIOF organiseert een handelsreis op 15 en 16 juli. Op deze pagina vindt u het nieuwe programma.

Hannover-Messe_panorama_large.jpg

Ga op 15 en 16 juli mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Limburgse ondernemer. Dit zullen we in 2020 ook weer doen. Ga jij mee? Laat je inspireren tijdens deze 2-daagse reis en kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. Wij helpen je op weg en nemen de volledige organisatie voor onze rekening.

De Hannover Messe van 2020 heeft als thema: Industrial Transformation. 
De megatrends van digitalisering, individualisering en CO2 reductie zijn de belangrijkste drijfveren van industriële verandering in onze tijd. De industriële transformatie die zich voltrekt, verloopt met grote snelheid en is disruptief. Het zorgt voor radicale verandering in industriële communicatie, productontwikkeling, productie en logistiek, en dit leidt op zijn beurt tot gedrag aan de vraagzijde, waarbij industriële klanten nu met heel andere behoeften en uitdagingen worden geconfronteerd dan slechts enkele jaren geleden.

Programma: Industriële transformatie zichtbaar in 2 dagen

LIOF heeft een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten. Tijdens deze reis informeren wij je graag over de mogelijkheden die LIOF en haar euregionale partners kunnen bieden om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Woensdag 15 juli 2020
09:00 uur: vertrek vanuit Venlo per bus
12.30 uur: bedrijfsbezoek bij DMG Mori in het kader van Digitalisering en Automatisering
16.00 uur: vertrek naar hotel 
18.00 uur: presentatie IHK Bielefeld
18.30 uur: presentatie NBSO Frankfurt
19.00 uur: netwerkdiner

Donderdag 16 juli 2020
08.00 uur: vertrek naar Hannover Messe
10.00 uur: plenaire aftrap in samenwerking met NRW
16.30 uur: plenaire afsluiting in samenwerking met NRW
18.00 uur: vertrek terug naar Venlo (met diner onderweg)

Kosten en organisatie

De kosten per deelnemer zullen nog exact worden vastgesteld (afhankelijk van het aantal deelnemers) maar het zal een bedrag zijn tussen € 200,- en € 250,-, exclusief BTW. Dit is inclusief de busreis, één overnachting, beursentree en twee diners. Wij zullen je tijdig informeren over het exacte bedrag.

Voor wie?

Ben je actief binnen een bedrijf in de Industriële sector en heb je interesse in de beurs, het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het vergroten van jouw naamsbekendheid? Dan is deze reis voor jou een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken. 

Interesse en aanmelden

Deze handelsreis staat open voor bedrijven uit Limburg. Heb je interesse in deelname? Vul dan het aanmeldformulier in.  

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rob Pijpers (rob.pijpers@liof.nl), telefoon: 06 – 46 97 81 53.

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: