In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

From Waste 2 Profit
​​​​​​​Efficiënter gebruik van grondstoffen bij het mkb

Let's create a WIN_WIN with waste!

Met het Interreg project From Waste 2 Profit willen we afvalbeheer bij mkb'ers aanmoedigen als de eerste stap om meer duurzaam en circulair te worden. Het project voorziet in verschillende middelen - zogenaamde werkpakketten - om deze doelstelling te realiseren.

  • Audit van afvalstromen
  • Subsidies voor investeringen in optimalisatie van afvalmanagement
  • Grensoverschrijdende matchmaking tussen verschillende stakeholders.
Ga naar de FW2P website

Financiële steunvouchers,
indienen mogelijk vanaf 1 september

Afval audits vouchers
Hoeveel afval produceer je met je bedrijf? En welk soort? Dat identificeren we tijdens een audit van je afvalstromen. Die info gebruiken we om te onderzoeken hoe we je afval kunnen verminderen of materialen kunnen hergebruiken. Het goede nieuws? Voor deze audit maak je aanspraak op een financiële steunvoucher van €2.500 voor een audit ter waarde van €5.000. Geïnteresseerd? Je kunt je aanvraag indienen vanaf 1 september 2022. Klik op de groene knop voor meer info! 

Afval optimalisatie project
Heb je een concreet project voor ogen om je afvalbeheer te optimaliseren? Dan geven wij je een duwtje in de rug met de financiële steunvoucher van 50% van de totale projectkosten (met een maximum van €40.000). Denk hierbij bijvoorbeeld aan investeringen in nieuwe infrastructuur, software. Ook voor deze voucher kun je vanaf 1 september 2022 een aanvraag indienen. Meer info vind je onder de knop.

Meer info over de vouchers
Waste2profit_Interreg NL_KLEUR SV.svg
afbeelding FW2P afvalstroom.JPG

Hulp nodig?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: