Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Kennistraject LimburgMakers

Het doel van deze subsidie is het verbinden van wo- en hbo-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven en vice versa om daarmee de wederzijdse contacten, samenwerking en kennisuitwisseling te stimuleren. Het kennistraject van LimburgMakers doen we samen met de Universiteit Maastricht.

Nieuwe kennis laat jouw bedrijf groeien

Dit compacte kennistraject is dé efficiënte manier om verfrissende ideeën op te doen en tot een strategische verbetering van je business te komen. Het kennistraject kent een aantal overzichtelijke stappen. En niet onbelangrijk: jouw totale tijdsinvestering is beperkt. 

De totale kosten van het kennistraject bedragen € 5.500. LIOF vergoedt na afronding en na ontvangst van je einddeclaratie 75% van de kosten. Je eigen bijdrage bedraagt dus € 1.375.

Ons kennistraject

Een verrassende en gedegen oplossing in slechts drie dagen


Allereerst kijk je samen met experts van de Universiteit Maastricht (UM) naar de uitdaging waar jij graag een oplossing voor wilt ontwikkelen. Samen met deze experts formuleer je een concrete vraagstelling. Je wordt gekoppeld aan een aantal studenten die vervolgens met jouw case aan de slag gaan. Tijdens een hackathon bij de UM presenteren de studenten diverse oplossingen. Met een vakkundige jury kies je de beste oplossing en met deze studenten ga je de gekozen oplossing implementeren binnen je bedrijf.

Kom ik in aanmerking?

De randvoorwaarden


Je vindt alle voorwaarden voor het LimburgMakers kennistraject in de subsidieregeling. Om te beginnen moet je een feitelijke vestiging in Limburg hebben en actief zijn in één van de Limburgse speerpunt­sectoren:

 • Agrofood
 • Logistiek
 • High Tech Systems
 • Chemie & Materialen
 • Financieel administratief cluster
 • Life Sciences
 • Maakindustrie
 • Cross-overs tussen sectoren

Belangrijk

In de subsidieregeling voor het Kennistraject LimburgMakers lees je alle voorwaarden die we stellen aan deze subsidie. Niet onbelangrijk dus om deze vooraf goed uit te pluizen, het zijn maar een aantal pagina's dus je bent zo klaar. Heb je vragen over de regeling? De contactpersoon onderaan deze pagina helpt je graag.

Hoe moet ik declareren?

We helpen je graag


Aan het einde van het kennistraject kun je jouw kosten declareren. Je kunt uitsluitend de kosten declareren die de betreffende kennisinstelling voor het kennistraject in rekening brengt.

Meer weten?

Als je een declaratie voor het kennistraject wilt indienen, vragen we je de volgende stappen te doorlopen:

LimburgMakers controleert of je einddeclaratie correct en compleet is. Indien de declaratie compleet en correct is, dan ontvangt je hierover bericht en wordt het subsidiebedrag uitgekeerd.

De volgende documenten moeten verlplicht worden meegestuurd:

 • Een bevoegdelijk ondertekend betalingsverzoek
 • Een declaratieformulier met een beschrijving van de projectresultaten
 • Een kopie van de opdrachtverstrekking aan de externe partij(en). Let op: De datum van opdrachtverstrekking moet ná de dagtekening van de ontvankelijkheidsverklaring liggen
 • Een kopie van de factuur/facturen van de externe partij(en)
 • Een kopie van het betalingsbewijs/betalingsbewijzen

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: