Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

LimburgLogistiek

De logistieke sector is goed voor ruim 13% van de Limburgse werkgelegenheid, dat zijn ruim 60.000 mensen, en heeft een toegevoegde waarde van € 4,7 miljard. Daarmee is de logistiek een van de belangrijkste sectoren in Limburg.
Met het programma LimburgLogistiek ondersteunen wij jou, als ondernemer in de logistiek, bij het versterken van de concurrentiepositie van jouw bedrijf. Daarnaast zetten we in op de versterking van de logistieke sector in Limburg.

Wat kunnen wij je bieden?

Ons team kent de business én relevante partijen in de logistiek. Deze kennis en ons netwerk delen we graag met jou in persoonlijke gesprekken maar ook via onze netwerkbijeenkomsten, projecten en inspiratiesessies. Kijk voor meer informatie op onze event-pagina, of bel ons! 

Onze kennis zetten we ook graag in om samen met jou te kijken hoe we jouw businessplan kunnen optimaliseren.
Daarnaast hebben we twee instrumenten ontwikkeld om jouw onderneming (MKB ondernemingen in de logistiek of MKB’ers met ICT gerelateerde logistieke oplossingen) financieel te helpen met innoveren en groeien door middel van een subsidie. Parallel daaraan helpen we je mee om jouw idee te vertalen naar een business plan. Dat doen we via het adviesproject en het innovatieproject.

Business Opportunities

Kansen in kaart


Adviesproject

Met extern advies je concurrentiekracht versterken


Innovatieproject

Stimuleren van nieuwe ontwikkelingen


Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: