Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Kennistraject LimburgAgrofood

Dit compacte kennistraject is dé efficiënte manier om verfrissende ideeën op te doen en tot een strategische verbetering van je bedrijf te komen. Het doel van deze subsidie is het verbinden van wo- en hbo-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de agrofoodsector en vice versa om daarmee de wederzijdse contacten, samenwerking en kennisuitwisseling te stimuleren. 

Nieuwe kennis laat je bedrijf groeien

Het kennistraject kent een aantal stappen. Jouw totale tijdsinvestering bedraagt een paar dagen. En je hoeft slechts zeer beperkt tijd te besteden aan de voorbereiding van de onderdelen.

Wat kost het?

Het subsidiepercentage bedraagt 75% van de trajectkosten van maximaal € 10.000. De eigen bijdrage is 25% van de trajectkosten, dus maximaal € 2.500. Voor dit bedrag kun je met minimaal 2 en maximaal 3 personen van je bedrijf aan het traject deelnemen. De exacte kosten en het startmoment zijn afhankelijk van het betreffende kennistraject.

Ons kennistraject

Een verrassende en gedegen oplossing in drie dagen


Ons kennistraject bestaat uit drie onderdelen:

 1. Interactieve en praktijkgerichte masterclasses verzorgd door docenten
 2. Concrete aanbevelingen en oplossingsrichtingen voor je vraagstuk op basis van onderzoek door studenten
 3. Ondersteuning vanuit de betreffende kennisinstelling bij de implementatie van de aanbevelingen en de toepassing van de door jou opgedane kennis.

Kom ik in aanmerking?

De randvoorwaarden


Je vindt alle voorwaarden voor het LimburgAgrofood kennistraject in de subsidieregeling. Om te beginnen moet je een feitelijke vestiging in Limburg hebben en actief zijn in één van de Limburgse speerpunt­sectoren:

 • Agrofood
 • Logistiek
 • High Tech Systems
 • Chemie & Materialen
 • Financieel administratief cluster
 • Life Sciences
 • Maakindustrie
 • Cross-overs tussen sectoren

Belangrijk

In de subsidieregeling voor het Kennistraject LimburgAgrofood lees je alle voorwaarden die we stellen aan deze subsidie. Niet onbelangrijk dus om deze vooraf goed uit te pluizen, het zijn maar een aantal pagina's dus je bent zo klaar. Heb je vragen over de regeling? De contactpersoon onderaan deze pagina helpt je graag.

Hoe moet ik declareren?

We helpen je graag


Aan het einde van het kennistraject kun je jouw kosten declareren. Uitsluitend externe kosten voor de inzet van externe deskundigen die gemaakt zijn gedurende de looptijd van het project zijn subsidiabel.

Meer weten?

Als je een declaratie voor het kennistraject wilt indienen, volg dan de onderstaande vier stappen.

LimburgAgrofood controleert of je einddeclaratie correct en compleet is. Indien de declaratie compleet en correct is, dan ontvangt je hierover bericht en wordt het subsidiebedrag uitgekeerd.

De volgende documenten moeten verplicht worden meegestuurd:

 • Een bevoegdelijk ondertekend betalingsverzoek
 • Een declaratieformulier met een beschrijving van de projectresultaten
 • Een kopie van de opdrachtverstrekking aan de externe partij(en). Let op: De datum van opdrachtverstrekking moet ná de dagtekening van de ontvankelijkheidsverklaring liggen
 • Een kopie van de factuur/facturen van de externe partij(en)
 • Een kopie van het betalingsbewijs/betalingsbewijzen
   

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon: