In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Start datum: 6/2/22
Eind datum: 6/2/22

Workshop subsidiemogelijkheden voor het (logistieke) MKB

De maatschappij en economie is volop in ontwikkeling. Allerlei trends en ontwikkelingen spelen inmiddels een belangrijke rol en hebben waarschijnlijk invloed op jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, het digitaliseren van processen en de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Je hebt er als bedrijf (maar) mee te dealen!

De overheid biedt verschillende faciliteiten om jouw als bedrijf te ondersteunen. Zo zijn er diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar vanuit de overheid. Voor veel bedrijven ontbreekt het helaas aan overzicht van deze subsidiemogelijkheden en is het ook vaak lastig om een goed plan te schrijven voor een subsidieaanvraag. En dat is jammer, want daardoor lopen veel (MKB) bedrijven subsidie mis en kunnen mogelijk ook essentiële projecten niet worden uitgevoerd.

Speciale workshop

ELC Limburg heeft samen met Koenen en Co en LIOF de koppen bij elkaar gestoken en een workshop ontwikkeld op het vlak van ‘subsidiemogelijkheden voor het MKB’. Deze workshop heeft als doel om jouw bedrijf overzicht te geven van de diverse subsidiemogelijkheden en om jouw op weg te helpen in het aanvragen van relevante subsidies. De focus ligt voor deze workshop op duurzaamheids-, innovatie- en human resourcessubsidies.

Deze workshop bieden we jou graag aan! Ben jij MKB-ondernemer in Transport & Logistiek en wil je deelnemen aan deze workshop, dan ben je van harte welkom op donderdag 2 juni van 16.30-20.00 uur.

Programma:

  • 16.30 - 16.45 uur: Inloop met koffie/thee en vlaai
  • 16.45 - 17.00 uur: Welkom door Fred Nooijen
  • 17.00 - 17.45 uur: Ronde 1: subsidies rondom duurzaamheid
  • 17.45 - 18.00 uur: Pauze
  • 18.00 - 18.45 uur: Ronde 2: subsidies rondom innovatie en human resources
  • 18.45 - 19.15 uur: Discussie
  • 19.15 - 20.00 uur: Netwerkborrel

De inhoudelijke rondes worden verzorgd door Tim Koetsenruijter (Subsidieadviseur bij Koenen en Co) en Rob Wammes (Business Developer bij LIOF).

Voor wie is deze workshop bedoeld?

MKB-ondernemers in Transport & Logistiek worden van harte uitgenodigd om aan deze workshop deel te nemen. Per bedrijf kunnen maximaal 2 personen inschrijven. In totaal kunnen er 25 ondernemers (50 personen) inschrijven, dus schrijf je snel in want vol is vol!

AANMELDEN

Meer weten?

Liof Rob Wammes_6617.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: