In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

11 oktober 2022
Start datum: 10/11/22
Eind datum: 10/11/22

Waterstof, de brandstof van de toekomst?

Met de recente uitdagingen in de energiesector en terwijl de gevolgen van de klimaatcrisis steeds meer zichtbaar worden, wordt er gekeken naar andere energiebronnen, weg van de fossiele brandstoffen. Waterstof heeft duidelijk de wind in de zeilen en veel potentieel maar er zijn nog heel wat drempels te overwinnen. Op 11 oktober kom je in T2-campus te weten wat waterstof precies is en wat je ermee kan. Diverse topsprekers geven inzichten over de laatste ontwikkelingen van de toepassingen en technologieën op vlak van mobiliteit, industrie, opslag van energie, …

Maak kennis met lokale en internationale bedrijven die diensten en producten aanbieden, en bouw je waterstofnetwerk op! Wij faciliteren de matchmaking.

Dan kan binnenkort op 2 momenten! De eerste is op dinsdag 11 oktober tijdens het seminar: waterstof, de brandstof van de toekomst? Dit event vindt plaats op de T2 Campus in Genk. De tweede mogelijkheid heb je op vrijdag 21 oktober tijdens een waterstof event op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. 

Over deze events
Tijdens beide events delen diverse topsprekers inzichten over de laatste ontwikkelingen van de toepassingen en technologieën op het vlak van mobiliteit, industrie en opslag van energie. Je maakt er kennis met lokale en internationale bedrijven die diensten en producten aanbieden, èn je bouwt je waterstofnetwerk op. Meer informatie over het event op 21 oktober vind je hier.

Waterstof, de brandstof van de toekomst?
Tijdens dit seminarie op dinsdag 11 oktober in Genk staan de volgende key notes klaar om je bij te praten over tal van waterstofontwikkelingen: 
- Adwin Martens (director WaterstofNet)
- Wouter van der Laek ( Business development manager BeNeLux, Everfuel)
- Diederick Luijten (Vice President Hydrogen Energy – NW Europe & CIS countries Air Liquide)
- Carlo Bossaert (Innovation project developer, Fluxys)

Ook komen er korte cases aan bod en er is een infomarkt van onder andere Green H Lab (UHasselt), The New Drive, E-power, Solhyd, WaterstofNet, T2-campus, WCL, Voka Limburg, POM Limburg en YPTF. We faciliteren matchmaking waardoor je voldoende mogelijkheden hebt om in contact te komen met interessante waterstofcontacten. 
Het event start om 13.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Aanmelden via de link hieronder.

Meer info en aanmelden event 11 oktober

Vragen?

LIOF_JAN WILLEM TOLKAMP_4234.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: