In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

1 juni 2022
Start datum: 6/1/22
Eind datum: 6/1/22

From Waste 2 Profit: bedrijfsbezoeken bij ZF Wind Power en Maltha Glasrecycling

In het kader van het From Waste 2 Profit project organiseren we onze eerste inspirerende bedrijfsbezoeken bij ZF Wind Power en Maltha Glasrecycling. We bezoeken deze frontrunners op het vlak van afvalbeheer en geven je meer inzicht in hun aanpak. Dit event is volledig gratis. Wil jij er zeker bij zijn op 1 juni? 

Wat staat er op de planning? 
Neem deel aan een interessant en goedgevuld programma:
•    09u30: Ontvangst bij ZF Wind Power (Gerard Mercatorstraat 40, 3920 Lommel, België)
•    12u30: lunch bij De Groote Hoef
•    14u00: Keynote Vincent De Smedt van Edmire over circulair design en afvalvalorisatie
•    15u00: bedrijfsbezoek bij Maltha Glasrecycling (Fabrieksstraat 114, B-3920 LOMMEL)
•    17u00: einde

Gelijktijdig met de bedrijfsbezoeken heropenen we ook opnieuw onze subsidiecalls voor afvaloptimatisatieprojecten en een audit van je afvalstromen. Meer info krijg je op 1 juni! Neem alvast ook een kijkje onze website!
  
Over ZF Wind Power
ZF Wind Power is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van hoogtechnologische tandwielkasten voor windturbines. In hun vestiging in Lommel geven ze een blik op hun innovatief productieproces, geoptimaliseerd afvalbeheer mét valorisatie van procesafval, en energie-reducerende acties.

Over Maltha Glasrecycling
Maltha Glasrecycling is een toonaangevende recycler van vlak glasafval, een mooi voorbeeld van de circulaire economie. Ze leveren schone glasschervan als hoogwaardige grondstof voor de glas- en glaswolindustrie. Hun grootste ambitie is volop gaan voor 100% recyclage. En daarnaast ook alle bijproducten duurzaam afzetten in de circulaire economie.

Meer info en aanmelden

Vragen?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: