Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

13 juni 2019

Voorjaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Op donderdag 13 juni vindt het voorjaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw zakelijke relaties te ontmoeten, je te laten inspireren en een kijkje te nemen bij een interessant Limburgs bedrijf; deze keer is dat Rockwool.

Programma voorjaarsevent

We verzamelen om 11.45 uur bij Beachclub Degreez in Panheel. Vanaf deze locatie vertrekken we om 12.00 uur met bussen naar Rockwool in Roermond. Rockwool zal tijdens een uitgebreide rondleiding haar productieprocessen én haar logistieke processen laten zien en ons meenemen in het verhaal over hun organisatie. Rond 16.30 uur zijn we weer terug in Panheel.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit voorjaarsevent. Dit heeft te maken met de veiligheidsregels en het feit dat we voldoende ruimte willen overlaten voor onderlinge interactie. Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn daarom in de eerste plaats (werknemers van) bedrijven in de maakindustrie en logistieke sector. Het max. aantal deelnemers is bereikt. Daarom is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit event.

ROCKWOOL web.PNG

Hulp nodig?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: