In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

24 juni 2024

Smart Manufacturing Day 2024

Op 24 juni 2024 vindt bij de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen de Smart Manufacturing Day plaats. Dit evenement, gericht op het verkennen van de mogelijkheden van digitalisering binnen de proces- en maakindustrie, belooft een diepgaande blik te werpen op de impact van geavanceerde technologieën.

Digitalisering transformeert niet alleen productieprocessen, maar opent ook de deur naar het leveren van gepersonaliseerde producten op grote schaal. Voor bedrijven is het cruciaal om deze veranderingen bij te benen om concurrerend te blijven in deze snel veranderende markt.

Sprekers, waaronder Paul Grefen en Daniel Kappes zullen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de industrie de invloed van geavanceerde digitale technologieën verkennen. Keynote van de dag is Mart de Kruif, die spreekt over technologie en leiderschap. Daarnaast biedt het evenement een DEMO-plein waar experts, startups en kennisinstituten innovatieve oplossingen demonstreren.

Aanmelden

Hulp nodig?

Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?