Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

6 september 2019

Ontbijt-kick-off-sessie LIOF International Trade Development

Op 6 september formaliseren wij tijdens een ontbijt-kick-off-sessie de toetreding van LIOF tot Trade and Innovate. Daarnaast presenteren wij wat LIOF International Trade Development met en voor MKB’ers in Limburg gaat doen om de export te bevorderen.

Met meer dan 350 km grens met België en Duitsland is Limburg bij uitstek een provincie voor internationale handel. Al veel Limburgse bedrijven weten zakenpartners aan de andere kant van de grens te vinden. Ook buiten de grensregio liggen er economische kansen. LIOF International Trade Development helpt Limburgse ondernemers deze kansen te identificeren, uit te werken en te verzilveren.

Betere ondersteuning voor ondernemers op internationale markten
Om de propositie voor de Limburgse ondernemers te versterken zal LIOF toetreden tot Trade and Innovate with the Dutch, een initiatief van de ministeries van Buitenlandse zaken en Economische Zaken en Klimaat. Trade & Innovate with the Dutch verbindt Nederlandse ondernemers met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Kom jij ook?
Het programma en de details van de sessie maken wij medio augustus bekend. Je kunt je nu al aanmelden voor deze sessie.

LIOF ITD ontbijtsessie.PNG
Ontbijtsessie LIOF ITD

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: