Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

20 november 2019

Najaarsevent LimburgMakers en LimburgLogistiek

Op woensdag 20 november vindt het Najaarsevent van LimburgMakers en LimburgLogistiek plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw zakelijke relaties te ontmoeten, je te laten inspireren door onze keynotespreker Carlo van de Weijer en een kijkje te nemen bij een interessant Limburgs bedrijf. Deze keer is dat Inther Group.

Inther

Inther is een internationaal opererende system integrator, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor warehouses. Inther onderscheidt zich dankzij hun totaalaanpak: van analyse, bouw en oplevering tot 24/7-service en -support. Zo heeft Inther warehouse oplossingen geleverd aan onder andere Blokker, Estée Lauder, Skechers, Alibaba, Hema, JD.com.

Hoe toekomstgericht ben jij als werkgever of manager?

Dit is het thema voor deze middag en hiermee sluiten we naadloos aan op het werkveld van Inther. Namelijk, hoe richt je een organisatie en de daarbij behorende processen toekomstbestendig in? Samen met Inther en onze keynotespreker  Carlo van  de Weijer zoomen we in op de impact die disruptieve innovaties en nieuwe technologieën hebben op werkgevers en managers. 

Team Logistiek en Team Industrie

Meer informatie en aanmelden
shutterstock_1119265685.jpg

Wil je meer weten?