In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

19 april
Start datum: 4/19/23
Eind datum: 4/19/23

Met LIOF naar de Hannover Messe 2023

Ga op 19 april mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Limburgse ondernemer. Dit zullen we dit jaar ook weer doen. Ga jij mee? Laat je inspireren tijdens het beursbezoek en kom in contact met andere ondernemers. Wij helpen je op weg en nemen de volledige organisatie voor onze rekening.

 

Thema Hannover Messe 

Make the difference

De industrie verandert in snel tempo. Er is sprake van een heuse transitie waarbij de focus wordt gelegd op digitalisering, duurzaamheid en de energietransitie. Deze industriële transformatie die zich voltrekt, verloopt met grote snelheid en is disruptief. Het zorgt voor radicale verandering in industriële communicatie, productontwikkeling, productie en logistiek, en dit leidt op zijn beurt tot gedrag aan de vraagzijde, waarbij industriële klanten nu met heel andere behoeften en uitdagingen worden geconfronteerd dan slechts enkele jaren geleden.

Programma

LIOF heeft een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten. Ook informeren we je tijdens deze reis graag over de mogelijkheden die LIOF en haar euregionale netwerkpartners kunnen bieden om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Woensdag 19 april 2023*

•    06:00 uur: vertrek vanuit Venlo per bus naar Hannover Messe
•    10.30 uur: plenaire aftrap in samenwerking met IHK Mittlerer Niederrhein
•    16.30 uur: plenaire afsluiting in samenwerking RVO
•    18.00 uur: vertrek terug naar Venlo (met diner onderweg).
*wijzigingen voorbehouden

Kosten en organisatie

De kosten per deelnemer bedragen € 99,- exclusief BTW. Dit is inclusief de busreis, lunchpakket, beursentree, netwerkborrel en diner op de terugweg.

Voor wie?

Ben je actief binnen een bedrijf in de Industriële sector en heb je interesse in de beurs, het aangaan van nieuwe samenwerkingen, het vergroten van jouw naamsbekendheid en de nieuwste ontwikkeling op gebied van Digitalisering en Duurzaamheid? Dan is deze reis voor jou een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken. 

Interesse en aanmelden

Deze handelsreis staat open voor bedrijven uit Limburg. Heb je interesse in deelname? Vul dan het aanmeldformulier in.  
Heb je vragen? Neem dan contact op met Rob Pijpers (rob.pijpers@liof.nl), telefoon: 06 – 46 97 81 53.

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Aanmelden

Meer weten?

LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?