In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

31 mei en 1 juni
Start datum: 5/31/22
Eind datum: 6/1/22

Met LIOF naar de Hannover Messe

Ga op 31 mei en 1 juni mee naar de Hannover Messe! De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen in de wereld. LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Limburgse ondernemer. Dit zullen we, na afwezigheid van 2 jaar, in 2022 ook weer doen. Ga jij mee? Laat je inspireren tijdens deze 2-daagse reis en kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. Wij helpen je op weg en nemen de volledige organisatie voor onze rekening.

 

Thema Hannover Messe 

LET'S CREATE THE INDUSTRY OF TOMORROW

Voor de Industriële Transformatie wordt de focus gelegd op Digitalisering en Duurzaamheid. De industriële transformatie die zich voltrekt, verloopt met grote snelheid en is disruptief. Het zorgt voor radicale verandering in industriële communicatie, productontwikkeling, productie en logistiek, en dit leidt op zijn beurt tot gedrag aan de vraagzijde, waarbij industriële klanten nu met heel andere behoeften en uitdagingen worden geconfronteerd dan slechts enkele jaren geleden.

Programma

Industriële transformatie zichtbaar in 2 dagen

LIOF heeft een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten. Tijdens deze reis informeren wij je graag over de mogelijkheden die LIOF en haar euregionale partners kunnen bieden om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Dinsdag 31 mei 2022*
  • 09:00 uur: vertrek vanuit Venlo per bus
  • 12.30 uur: bedrijfsbezoek in het kader van Digitalisering en Automatisering (details volgen)
  • 16.00 uur: vertrek naar hotel 
  • 18.00 uur: presentatie IHK Bielefeld
  • 18.30 uur: presentatie NBSO Frankfurt
  • 19.00 uur: netwerkdiner.

*wijzigingen voorbehouden

Woensdag 1 juni 2022
  • 08.00 uur: vertrek naar Hannover Messe
  • 10.00 uur: plenaire aftrap in samenwerking met NRW.BANK
  • 16.30 uur: plenaire afsluiting in samenwerking RVO
  • 18.00 uur: vertrek terug naar Venlo (met diner onderweg).

Kosten en organisatie

De kosten per deelnemer zullen nog exact worden vastgesteld (afhankelijk van het aantal deelnemers) maar het zal een bedrag zijn tussen € 200,- en € 250,-, exclusief BTW. Dit is inclusief de busreis, één overnachting, beursentree en twee diners. Wij zullen je tijdig informeren over het exacte bedrag.

Voor wie?

Ben je actief binnen een bedrijf in de Industriële sector en heb je interesse in de beurs, het aangaan van nieuwe samenwerkingen, het vergroten van jouw naamsbekendheid en de nieuwste ontwikkeling op gebied van Digitalisering en Duurzaamheid? Dan is deze reis voor jou een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken. 

Interesse en aanmelden

Deze handelsreis staat open voor bedrijven uit Limburg. Heb je interesse in deelname? Vul dan het aanmeldformulier in.  
Heb je vragen? Neem dan contact op met Rob Pijpers (rob.pijpers@liof.nl), telefoon: 06 – 46 97 81 53.

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Aanmelden

Meer weten?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: