Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

7 en 8 oktober 2019

Met LIOF naar Anuga 2019

In de foodwereld kun je niet om Anuga heen. Als ’s werelds grootste handelsbeurs is dit het belangrijkste ontmoetingspunt voor deze sector. De nieuwste ontwikkelingen en belangrijkste trends zijn daar te vinden. Met tien beurzen, elf trendthema's, een informatief evenement en een congresprogramma belooft de editie van dit jaar weer een mooie beurs te worden!

Laat je inspireren door Anuga én kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio. Wij helpen je daarbij graag en organiseren een tweedaagse busreis naar Anuga in samenwerking met de Euregionale Kamers van Koophandel.

Tijdens de reis ontmoet je bedrijven uit onze regio, maar je krijgt ook de kans te netwerken met ondernemers uit de grensregio’s. Je maakt kennis met bedrijven aangesloten bij de Euregionale Kamers van Koophandel: vanuit Duitsland via IHK Aachen en vanuit België via IHK Eupen-Malmedy-St. Vith, CCI Liege-Namur-Verviers en Voka-Kamer van Koophandel Limburg.

Uiteraard informeren wij je gedurende de reis graag over de mogelijkheden die wij én onze partners je kunnen bieden om samen jouw verdere groei mogelijk te maken. Dus profiteer van deze uitstekende netwerkkans met regionale én euregionale relaties. Meld je snel aan, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Meer informatie en aanmelden


 

Tros_Tomaten.jpg

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: