In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

1 juli 2024
Start datum: 7/1/24
Eind datum: 7/1/24

Inspiratietour Horeca meets Agro

Wij nodigen je van harte uit voor onze “Horeca meets Agro”-inspiratietour op 1 juli 2024. Deze unieke inspiratietour is een samenwerking tussen LIOF, Rabobank, Brightlands Greenport Campus, LLTB en inspiratie van het Regionaal Voedselsysteem Limburg. Tijdens deze tour zullen we lokale producenten bezoeken en in gesprek gaan over de toekomst van regionale producten in de Limburgse horeca.

We willen je inspireren met bezoeken aan innovatieve en interessante agro ondernemers uit Noord-Limburg en met je bespreken wat horecaondernemers belangrijk vinden bij het gebruik van lokale producten. Hoe lokale producenten kunnen voldoen aan deze wensen.  Daarnaast zullen we het hebben over ontwikkelingen zoals food innovatie, agrotoerisme, de eiwittransitie en het verminderen van voedselverspilling en reststromen, zodat je met veel inspiratie weer huiswaarts keert.

Bedrijven die we bezoeken

We geven je hieronder een kort overzicht van alle bedrijven die we gaan bezoeken.

En natuurlijk brengen we een bezoek aan de Brightlands Campus Greenport Venlo. Hier werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en duurzame voeding, future farming en bio-circulaire economie.
 

Ja, ik ben er graag bij op 1 juli!

Aangemeld?

Na aanmelden krijg je uiterlijk 21 juni een bevestiging van de deelname met de laatste details.

Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere maaltijd voor de consument. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende tour!

Compas Agro

Compas Agro

We gaan naar de proefvelden van Compas Agro waar veldbonen en lupeel zijn gezaaid. We krijgen uitleg waarom de eiwittransitie belangrijk is en welke voorbeeldproducten er zijn.

InnoGrowers - locatie Brookberries

De Nederlandse glastuinbouw blinkt uit door geavanceerde technologieën en duurzame innovaties. We bezoeken Inno Growers – locatie BrookBerries in Belfeld om te proeven van ‘De Hollandse Passievrucht’.

Domein Zavel

Arno en Joni willen met hun eigen wijn een zo kort mogelijke lijn naar de consument. Naast hun eigen wijn hebben ze ook restaurant Sober alwaar we gaan proeven van wat de natuur ons aan smaken te bieden heeft.

Sjroete Farm

De Sjroete Farm toont passie voor de ambacht en de liefde voor de dieren. Ze laten u kennismaken met de weidekalkoen en vertellen u meer over hun proces en producten.

Mout en bierbrouwerij de Klep

Bezoek aan Foodhall MOUT en brouwerij De Klep. Zij richten zich heel sterk op de regio en zullen ons uitleg geven over hoe zij zich onderscheiden en hoe zij samenwerken met o.a. fruitboeren.

Hulp nodig?

Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?