In drie stappen
het juiste contact


60 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

18 april 2023

“Hydrogen in heavy duty mobility” Event

Waterstof is inzetbaar in de industriële sector om overschotten van wind- en zonne-energie op te slaan als alternatieve energiebron. Maar wereldwijd krijgt vooral het gebruik van waterstof in de transportsector aandacht.

Het EMR H2 Booster consortium organiseert op 18 april 2023 het event “Hydrogen in heavy duty mobility” aan het Circuit van Spa-Francorchamps. Het belooft een inspirerend en interactief even te worden met sprekers van onderzoeksinstellingen, productie, distributie en eindgebruikers van waterstof.

Bovendien zal er een middellange en lange termijnvisie over waterstof in heavy duty mobility in de Euregio gepresenteerd worden, gevolgd door een debat. Ook is er de mogelijkheid om een testrit te maken met een waterstofvoertuig op het circuit. We sluiten de dag af met workshops over het weg- en watertransport van H2.

Meer informatie of inschrijven?

Wil je meer informatie over het complete programma op 18 april? Of wil je je inschrijven? Klik op de onderstaande button!

Meer informatie en aanmelden
Schermafbeelding 2023-01-09 om 16.30.34.png

Hulp nodig?

LIOF_JAN WILLEM TOLKAMP_4234.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?