In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

20 oktober 2022
Start datum: 10/20/22
Eind datum: 10/20/22

Het uur van Willem van der Leegte

Presentator Roelof Hemmen gaat in een 'zomergasten-achtige' setting een uur lang het gesprek aan met VDL topman Willem van der Leegte. Namens alle Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen wordt je uitgenodigd voor het webinar op donderdag 20 oktober van 11:30 tot 12:30.

VDL Groep. Een iconisch rood, wit, blauw logo dat symbool staat voor een doeltreffende operatie van ruim honderd maakbedrijven. Van metaal, bussen tot halfgeleiders. Binnen de maakindustrie heeft deze gigant vrijwel overal een vinger in de pap. Onder leiding van Willem van der Leegte neemt de onderneming met bijna 16.000 medewerkers een stevige positie in als een van de grootste industriële werkgevers in Nederland. In 2021 behaalde het Brabantse familiebedrijf na twee jaar tegenwind alsnog een omzet van bijna 5 miljard.

Wat kunnen we leren van dit Eindhovense conglomeraat? Hoe belangrijk zijn innovatie en digitalisering voor VDL? Wat is de visie van het bedrijf op ketenlogistiek, geopolitiek, duurzaamheid en niet onbelangrijk talent?

Een uur lang gaat presentator Roelof Hemmen in een ‘zomergasten-achtige’ setting in gesprek met topman Willem van der Leegte.

Je wordt namens alle Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen hartelijk uitgenodigd om dit webinar bij te wonen. 

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 20 oktober
Hoe laat: 11:30 tot 12:30 
Aanmelden: rechtstreeks via de website van ROM Nederland

Aanmelden

Hulp nodig?

Tys van Elk
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: