In drie stappen
het juiste contact


70 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

25 juni 2024

Health Innovation Euregion Event 2024

Voor wie? Voor zowel gevestigde als startende ondernemers en voor ondernemende wetenschappers die willen weten wat het ecosysteem van Brightlands voor hen kan betekenen en die daar straks ook graag deel van willen uitmaken.

Health Innovation Euregion 2024 brengt startende ondernemers, ondernemende wetenschappers - maar zeker ook het gevestigde MKB in de Euregio - graag in contact met elkaar. En met heel diverse relevante instanties en partijen, met investeerders, met ervaren ondernemers en andere ‘hulptroepen’. Allemaal mensen die je op weg kunnen helpen en die samen met jou de beste route naar jouw doel zoeken.   

We hebben ook dit keer een gevarieerde groep sprekers gevraagd om openhartig hun ervaringsverhalen als ondernemer te vertellen. Soms zijn dat succesverhalen, maar - vanuit het standpunt dat een mens het meeste leert van de fouten die hij of zij maakt - hoor je ook anekdotes over valkuilen, misverstanden en opnieuw beginnen.  

Daarnaast zullen dit jaar ook vertegenwoordigers van de verschillende ecosystemen uit de Euregio schetsen hoe zij ondernemers ondersteunen en inzage geven in de strategische ontwikkelingen die er plaatsvinden. 

Uiteraard is er voor en na de lezingen volop gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te netwerken. Begin voor de lunch al met speeddaten met nieuwe contacten in één-op-één gesprekken.

Aanmelden voor het HIE event

Matchmaking
Vanuit het Enterprise Europe Network (EEN) is er voorafgaand aan het event de mogelijkheid om te speeddaten. Maak nu een profiel aan en plan gesprekken met de contacten die voor jou interessant zijn! 

Inschrijven voor de matchmaking

Hulp nodig?

Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam:


LIOF nieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en events die interessant zijn voor ondernemend Limburg?