In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

23 juni 2022
Start datum: 6/23/22
Eind datum: 6/23/22

GROW 22: Nieuw talent bepaalt toekomst Limburgse agrofoodsector

Ook in 2022 staat het innovatieve event GROW op de agenda. Limburgse agrofood gerelateerde studenten zullen op 23 juni in de Villa Flora in Venlo het bedrijfsleven inspireren met fantastische, innovatieve agrofood concepten op het gebied van de thema’s voeding, duurzaamheid en techniek. De nieuwe talenten laten zich op deze wijze van hun beste kant zien aan hun potentiële werkgevers van morgen. 

Nieuw talent bepaalt mede de toekomst van de bedrijven in de Limburgse agrofoodsector. Juist daarom is het zo belangrijk dat studenten in contact komen met en hun kijk op die toekomst kunnen presenteren aan het bedrijfsleven. Alleen dan krijgen deze potentiële werknemers de kans zich door te ontwikkelen in de praktijk en kan de arbeidsmarkt optimaal gebruik maken van de frisse blik van jonge aanwas.

Ontmoetingsplaats

De provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, LLTB en de Limburgse onderwijsinstellingen, zijnde: HAS Hogeschool, Yuverta, Gilde Opleidingen/Vista College, Fontys Hogeschool en Maastricht University Campus Venlo hebben, na drie eerdere succesvolle GROW-edities, besloten hun samenwerking op dit event middels het ondertekenen van een convenant te herbevestigen. Waar een online versie van het evenement vorig jaar noodzakelijk was, streeft de organisatie er dit jaar naar weer een fysiek event te organiseren, waarbij ontmoetingen tussen student en bedrijfsleven centraal staan. 

Verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven

“Ik ben er trots op dat studenten van alle onderwijslagen binnen het agrarische en food domein op een informele wijze kennis met elkaar kunnen maken tijdens GROW. Het matchingsevent zorgt ervoor dat we talent weten te binden en boeien aan de mooie kansen die het innovatieve agrofood werkveld in Limburg te bieden heeft”, aldus gedeputeerde Lia Roefs van de provincie Limburg. 
“Het mooie van GROW is de enorme diversiteit aan projecten die getoond wordt door de deelnemende onderwijsinstellingen. Hierin beantwoorden zij – vanuit diverse disciplines – een grote variëteit aan vraagstukken vanuit de agrofoodsector. De zichtbaarheid die studenten en de door hen ontwikkelde producten hier krijgen is van groot belang, alsook de connectie die hier gemaakt kan worden met ondernemers uit de regio. We hopen tijdens GROW 2022 bezoekers weer te verrassen en te inspireren! stellen de betrokken onderwijsinstellingen.”

Meer weten?

LIOF_SJAAK BERDEN_7438.jpg
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: