In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Start datum: 11/4/21
Eind datum: 11/4/21

Ga je mee op roadtrip naar Luik?

Ben je actief in logistiek? Sta je met jouw onderneming open voor innovatie en ben je geïnteresseerd in het reilen en zeilen van het Belgische transport? Mis dan zeker onze roadtrip naar Luik niet waarin we samen met onze zuiderburen de nieuwste toepassingen omtrent cargo zullen ontdekken. Op 4 november brengen we o.a. een bezoek aan Liège Airport en Coastair.

Deze roadtrip biedt de kans aan Limburgse ondernemers actief in logistiek om gelijkgestemden uit Belgisch Limburg te ontmoeten en te leren van elkaar over innovatief ondernemen. Het event is kleinschalig van opzet en leent zich daarom perfect voor persoonlijk contact. Met twee zeer interessante bedrijfsbezoeken is deze dag zeker iets om naar uit te kijken. In december zal er gelijkaardige dag gepland worden in (Nederlands) Limburg, waar de deelnemers van onze roadtrip naar Luik ook zeer welkom zijn. 

Programma

  • 10:00 Vertrek met de bus naar Luik
  • 11:00-13:00 Voormiddag bedrijfsbezoek aan Coastair
  • 13:00-14:00 Lunch op airport Liège met uiteenzetting en presentatie over de luchthaven
  • 14:00- 15:00 Rondleiding logistieke uitbreiding, NoordZone en (China) trein connecties rond Liège Airport
  • 15:00-16:00 Afsluitende netwerkborrel op Liège Airport 

Kosten

Jouw bijdrage voor deze roadtrip bedraagt € 100. Met je aanmelding gaat je ook akkoord met betaling van dit bedrag. LET OP: kies bij aanmelding de optie 'betalen via factuur'.

Wees er snel bij want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Over VOKA

In september 2019 tekende LIOF een samenwerkingsovereenkomst met  Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Met deze samenwerking willen beide partijen de unieke positie van de Euregio in Europa versterken en het internationale ondernemen stimuleren. Deze uitwisseling is een concreet uitvloeisel van de samenwerking.

Aanmelden

Meer weten?

Kyra Manders
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: