In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

9 december 2021
Start datum: 12/9/21
Eind datum: 12/9/21

ET2SMEs Innovation voucher Kick-off

De ET2SMEs voucherregeling is 1 december opengesteld. Deze regeling geeft tot € 50.000 subsidie voor de ontwikkeling van innovaties die zijn gebaseerd op de technologieën van de Einstein Telescope. Samenwerkende MKB-bedrijven uit het vergrote Interreg EMR-gebied (Zuid- en Midden-Limburg en Brainport-regio) kunnen een aanvraag indienen. Op 9 december is er een online event waar onder meer de mogelijkheden van de voucherregeling worden toegelicht. 

Onder de vlag van de Einstein Telescope is in maart van dit jaar het nieuwe project ET2SMEs van start gegaan. Dit Euregionale project richt zich op bedrijven in de Euregio en aanpalende regio's, zoals de regio Brainport Eindhoven, en slaat de brug met de lopende projecten en ontwikkelingen. 

Binnen ET2SMEs kun je je netwerk Euregionaal uitbreiden, deelnemen aan technologie workshops, in aanmerking komen voor innovatievouchers tot € 50.000 en krijg je ondersteuning bij de presentatie en marketing van jouw resultaten in industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling. 
Op donderdag 9 december vanaf 13.30 is er een online event waar onder meer de mogelijkheden van de voucherregeling worden toegelicht. 

Programma 9 december 

  • 13.30: Opening digital doors
  • 13.55: Welcome & intro by Hendrik Köster, NMWP.NRW
  • 14.00: Keynote “Introduction into the World of Einstein Telescope!“ by Prof. Dr. Achim Stahl, RWTH Aachen University
  • 14.20: Project overview “ET2SMEs – Added values for SMEs across borders” by Ralf P. Meyer, Leadpartner ET2SMEs, AGIT mbH
  • 14.35: Presentation “Grasp your ET2SMEs innovation voucher! – New innovation opportunities and how it works“ by René Kessen, NV LIOF
  • 14.50: Company pitches “From first idea to ET2SMEs project consortium” Introduction by Maxime Corvilain, POM Limburg 
    Examples of instruments & geology technology ideas by Representatives of SMEs (e.g. fionec, Terranigma…)
  • 15.10: Interactive session, Questions & Answers
  • 15.30: End of Event

Klik op de groene knop om je aan te melden voor dit online event.

Aanmelden

Vragen?

René Kessen
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: