In drie stappen
het juiste contact


50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk en financiering op weg naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg.

Start datum: 7/10/22
Eind datum: 7/11/22

Economische missie Beieren met minister Schreinemacher: Smart Industry en Groene Waterstof

Ben je actief op het gebied van Smart Industry of Waterstof? En wil je de samenwerking aangaan of versterken met Duitse koplopers op dit gebied? Neem dan deel aan de economische missie naar de Duitse deelstaat Beieren. Deze missie wordt geleid door Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en Theo Henrar, zakelijk missieleider (voorzitter FME en Smart Industry).

11 en 12 juli worden dagen vol met informatie over marktkansen, bezoeken aan innovatieve projecten en bedrijven. Daarnaast is contact op maat mogelijk met potentiële samenwerkingspartners en opdrachtgevers. In Beieren liggen veel duurzame handelskansen.

Waarom meedoen?

Nederland en Duitsland delen grote gemeenschappelijke uitdagingen op het gebied van energietransitie en de digitalisering van de industrie. Innovatie en internationale samenwerking zijn daarbij de sleutel om deze moeilijke uitdagingen aan te gaan. Vooral in het economisch zwaartepunt Beieren wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. De gedeelde noodzaak voor samenwerking biedt de komende jaren enorme kansen voor Nederlandse bedrijven.

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van Smart Industry of waterstof. De twee tracks volgen een programma op maat.

Op het gebied van Smart Industry richt de missie zich specifiek op de Nederlandse machinebouwers, system integrators en de softwareleveranciers voor de ontwikkeling van machine- en hightech-equipment van de toekomst.
Voor groene waterstof richt de missie zich op productie (elektrolysetechnologie, met name PEM en Alkaline) en infrastructuur (voor opslag en transport).
Programmaonderdelen.

We bieden een maatwerkprogramma aan voor deelnemende bedrijven. Op hoofdlijnen bestaat het programma uit de volgende onderdelen:

  • Seminars;
  • Bedrijfs- en projectbezoeken;
  • Netwerkevenementen;
  • Handelsdiner;
  • Individuele, gerichte matchmaking met Duitse partijen;
  • Lokale ondersteuning vanuit het consulaat-generaal in München.

Kosten en deelname

Meld je aan voor deelname. De uiterste inschrijfdatum is 20 mei 2022.

Deelnamekosten zijn € 475 per organisatie. Er kan 1 persoon per bedrijf deelnemen aan het programma. Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen bovenstaande opzet en inhoudelijke focus. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging betekent daarom niet dat je automatisch bent toegelaten tot de missie. Je ontvangt een definitieve bevestiging van jouw deelname na sluiting van de aanmeldperiode.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Voor lokaal vervoer wordt gezorgd.

Meer weten?

Heb je vragen over deze missie? Klik hier of neem dan contact op met:

Karin Schipper, Projectmanager missies
E: karin.schipper@rvo.nl

Hanneke Bogaerts, Projectmanager missies
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Aanmelden

Meer weten?

Rob Pijpers
Contactgegevens opslaan (vcard)
Bel me terug
Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: