Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

5 maart 2020

Duitse businessavond bij VVV-Venlo

Op donderdag 5 maart organiseren VVV-Venlo, NRW.INVEST en LIOF een businessavond met als thema 'succesvol over de grenzen'. Tijdens deze avond hoor je over de kansen voor jouw bedrijf op de regionale grensmarkt. Daarnaast informeren we je over het financiële potentieel binnen het Duits-Nederlandse grensgebied. VVV-Venlo zal de avond verrijken met een prominente gast, afkomstig uit de voetbalwereld. En er is ruim gelegenheid om te netwerken.

Groot euregionaal bedrijfsnetwerk
Aanleiding voor deze avond is de groeiende populariteit van VVV-Venlo in het Duitse grensgebied en daarmee het grote euregionale bereik. Naast de ruim 375 Nederlandse partners spelen ook veel Duitse bedrijven continu een belangrijke rol binnen dit bedrijfsnetwerk. Regionale kleine en middelgrote bedrijven uit de directe grensregio van de stad Venlo, maar ook andere belangrijke groepen, maken deel uit van de meer dan 50 Duitse partners.

Programma 5 maart
17.00 uur | Inloop met drankjes en snacks
17.30 uur | Welkomstwoord VVV-Venlo, NRW.Invest en LIOF
17.45 uur | Interactieve breakout-sessies over grensoverschrijdende kwesties
18.45 uur | Pauze
19.15 uur | 1-op-1-gesprek met nog bekend te maken gast uit de voetbalwereld
19.45 uur | Buffet en de mogelijkheid tot netwerken
21.00 uur | Einde van de avond

De organisatoren van dit event
VVV-Venlo is de gastheer van dit event. Het event wordt ondersteund door het bureau voor bedrijfsontwikkeling uit de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen in Duitsland, NRW.INVEST en de locatie Niederrhein GmbH en LIOF. Het versterken van de euregio en het vergroten van de slagkracht van ondernemers in het buitenland zijn nieuwe taken van LIOF. 

Mogen we een plek voor je reserveren?
Dieses Event möchten Sie sicherlich nicht verpassen! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De voertaal is Duits en het event vindt plaats bij VVV-Venlo (Covebo Stadion - De Koel). Je kunt je tot en met vrijdag 28 februari 17.00 uur aanmelden door een mail te sturen naar commercie@vvv-venlo.nl

Op donderdag 5 maart organiseren VVV-Venlo, NRW.INVEST en LIOF een businessavond met als thema 'succesvol over de grenzen'
Neem deel aan de businessavond bij VVV-Venlo

Vragen?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: