Vind een adviseur

50 betrokken LIOF’ers helpen jouw bedrijf groeien met advies, een waardevol netwerk, financiering en wat nu actueel is.

Start datum: 4/6/21
Eind datum: 4/8/21

Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Geef jouw bedrijf een boost in de Verenigde Staten, Canada of Mexico tijdens de online Business Week van 6 tot en met 8 april. Ontdek kansen voor de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie.

Business Week.jpg

Ben je al actief op deze kansrijke markten of wil je deze betreden? Reserveer dan nu een plek in jouw agenda voor de online Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico. Je kunt zich binnenkort aanmelden.

Waarom deze Business Week?

Een nieuwe president in de Verenigde Staten, de impact van corona op de gezondheidszorg, handelsakkoorden met de Europese Unie, inzet op duurzame energie en de nieuwe economie - er gebeurt ontzettend veel in Noord-Amerika. Deze ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Week gaan we uitgebreid in op kansrijke markten.

Waarom meedoen?

Topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid zorgen voor een unieke online ervaring, ook in deze uitdagende tijd. Je gaat met hen in gesprek en krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe staan de economie en het zakenklimaat ervoor in deze landen?
  • Wat zijn de uitdagingen en hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
  • Waar liggen zakelijke kansen voor mijn sector en mijn bedrijf?
  • Hoe gaat ik om met culturele verschillen?
  • Hoe bouw ik aan duurzame zakenrelaties?
  • Welke ondersteuning biedt de Nederlandse overheid bij internationaal ondernemen?

Meedoen aan de Business Week betekent dat je in korte tijd veel informatie krijgt en contacten kunt leggen. Je krijgt een goed beeld van de concrete mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Programma

De Business Week geeft je een update over kansen en uitdagingen op Amerikaanse, Canadese en Mexicaanse markt. Op het programma staan onder meer:

  • een openingssessie over zakelijke kansen, economische ontwikkelingen, ervaringen van ondernemers en de laatste updates rond corona;
  • live paneldiscussies vanuit de studio over kansrijke sectoren in de Verenigde Staten, Canada en Mexico; Life Science & Health (LSH): e-health, healthy aging, MedTech, Tech: cyber, Artificial Intelligence (AI), Plantaardige eiwitten, Waterstof, Automotive: productie/maakindustrie, toelevering, Circulaire economie
  • interactieve sessies en 1-op-1-gesprekken waarbij u direct spreekt met handelsexperts van Nederlandse ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Ook na de Business Week helpen wij je graag verder!

Deelname

Wil je meedoen aan deze Business Week? Aanmelden kan binnenkort. Reserveer de data alvast in jouw agenda. Deelname is gratis.

Houd onze website in de gaten. In de 2e helft van maart gaat de inschrijving voor deze Business Week open. Ook maken we dan een groot deel van het programma bekend. Volg de sociale media en wekelijkse nieuwsbrief van RVO.

Wij ontmoeten je graag online tijdens de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico!

Meer weten?

Bedankt, wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Bedrijfsnaam: